- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj 1 kwietnia dekoder pobierał jakąś aktualizacje czy ktoś coś wie co miała wnieść albo gdzie można zobaczyć jakieś info w tej sprawie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 o poważnych osiągnięciach informacje się szybko rozchodzą. Tu widać techniczne poprawki wprowadzili, bo nie byli komunikatów o sukcesach i przełomowych pomysłach na polepszenie pracy, czy nowinek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja oprogramowania ICU 100
@Luki555 oficjalnego komunikatu nigdzie nie znajdziesz. Może ktoś farbę puści jak spotka technika przy instalacji czy reklamacji i podpyta ..
To na pewno nie prima aprilis 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zobaczyłem plansze, że dekoder teraz pobierze aktualizacje na ekranie to nawet taka myśl mi przeszła przez głowę, że na żarty orange dało taki ekran w końcu mamy 1 kwietnia 😃. Ta aktualizacja nawet nie trwała długo pół minuty więc nie spodziewałbym się czegoś znacznego - zapewne to miało dać żeby dekoder stabilniej pracował i oprogramowanie też było w porządku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 o poważnych osiągnięciach informacje się szybko rozchodzą. Tu widać techniczne poprawki wprowadzili, bo nie byli komunikatów o sukcesach i przełomowych pomysłach na polepszenie pracy, czy nowinek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No nic mówi się trudno jestem klientem od pół roku oferty tv i myślałem, że jakieś info będzie tak jak np satkurier podaje na swojej stronie artykuły o aktualizacjach dekoderów w Polsacie czy C+ tak innych operatorów jak są wypuszczane, ale przynajmniej inni na forum będą wiedzieć, że się aktualizacja pojawiła jak ktoś ma ICU 100
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja oprogramowania ICU 100. Co zmieniła?
@Luki555może Orange jakiś nowszy Soft wgrał do dekodera ICU 100 np. poprawki techniczne. Soft da się sprawdzić po naciśnięciu na pilota przycisków D-C-D i wchodzisz do sekcji dekoder i tam jest data ostatniej aktualizacji Softa dekodera ICU 100 i numer wersji Softa. W moim dekoderze IWU 200 teraz też była aktualizacja. Wydaje mi się że były to poprawki techniczne tak jak pisze @agat13
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A u mnie przestał działać tryb eco dekodera, tzn. w ustawieniach jest i jest włączony ale nie działa i dekoder nie sygnalizuje włączenia diodą na przednim panelu. Sprawdziłem wersję oprogramowania i mam z kwietnia zeszłego roku. Może coś będą naprawiać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@w4ld może zmienili tryb pracy diody w uśpieniu? Sprawdźcie jak dziale teraz tryb eko
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@w4ld nic takiego nie zauważyłem u siebie przy włączonym Eco dłużej czekam na obraz a przy nie włączonym szybciej się wybudza dekoder. Co do tej lampki z przodu dekodera to tutaj jest tak jak napisałeś lampka nie swieci tylko ta zielona teraz to sprawdzilem ale nie wiem czy tak miałem od poczatku bo szczerze nie zwracałam na to uwagi. Sam nie wiem u mnie dekoder podaje że ostatnia aktualizacja była 3 stycznia 2023 mimo że jej nie zauważyłem bo żadnej informacji nie było o aktualizacji jak dzisiaj. Pewnie to był żart orange bo by data się zmieniła na dzisiejszą. Nie wiem co o tym myśleć teraz.
- « Poprzedni
- Następny »