- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
Witam
Jakiś czas temu na infolinii udzielono mi informacji że na początku roku będzie udostępniony program ATM rozrywka w IPTV orange TV i tu moje pytanie kiedy to nastąpi , i kiedy będą dodane inne kanały z pakietu extra +. Trochę bezsensu kupować pakiet extra + dla 5 programów gdzie reszta dubluje się z pakietami takimi jak optymalny , komfortowy . Czy może mi ktoś udzielić informacji , ponieważ na infoliniach dowiedzieć się czegoś graniczy z cudem .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
@Anonim Witam kanał jest tylko w wybranym pakiecie nic nie wiadomo by mia być ogólnym pakiecie iptv dostępny może pomylił się na infolinii konsultant.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
Ta informacja została podana również podczas ostatniego AMA o ofercie Orange TV.
"definiując najbliższą przyszłość jako początek 2020, to tak."
https://nasz.orange.pl/t5/AMA-oferta-Orange-TV/ATM-Rozrywka/td-p/169009
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
@Sztywny311konsultant z AMA tylko wspomniał że pracują nad tym i że są takie plany ale kiedy nie wiadomo może w połowię roku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
A przeczytałeś chociaż link, który wkleiłem czy po prostu dodałeś post tylko po to, żeby nabijać licznik.
Pytanie brzmiało: Czy w najbliższej przyszłości planujecie dodać do oferty kanał ATM Rozrywka, dostępny w NTC?
Odpowiedź: definiując najbliższą przyszłość jako początek 2020, to tak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
@Sztywny311 Brałem udział w AMA znam pytania i odpowiedzi dlatego napisałem że Orange pracuje nad tym i rozmawiają z Polsatem na ten temat kanału Atm Rozrywka jak dostana zielone światło pojawi się zaraz w ofercie .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
interesuje mnie jedno dlaczego z ATM rozrywka są takie problemy, przecież to program ogólnodostępny na platformie cyfrowej, a ponadto dostępny jest w ofercie satelitarnej orange tv a w kablowej nie ma, owszem można dokupić pakiet extra + ale to mija się z celem dla 5 programów kupować pakiet za 30 zł gdzie większość kanałów pokrywa się już z tymi co są w innych pakietach ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
@Anonim to kwestia praw i zgód miedzy Polsatem a Orange tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ATM rozrywka
ciekawe żadnej odpowiedzi sensownej gdy tylko skończy mi się umowa z wami zegnam firmę która nie szanuje klientów dalej piszcie sobie że 95 % zadowolonych klientów