ATM rozrywka

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

ATM rozrywka

Witam

Jakiś czas temu na infolinii udzielono mi informacji że na początku roku będzie udostępniony program ATM rozrywka w IPTV orange TV i tu moje pytanie kiedy to nastąpi , i kiedy będą dodane inne kanały z pakietu extra +. Trochę bezsensu kupować pakiet extra + dla 5 programów gdzie reszta dubluje się z pakietami takimi jak optymalny , komfortowy .  Czy może mi ktoś udzielić informacji , ponieważ na infoliniach dowiedzieć się czegoś graniczy z cudem .

8 ODPOW. 8

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17109
  • 89

ATM rozrywka

@Anonim Witam kanał jest tylko w wybranym pakiecie nic nie wiadomo by mia być ogólnym pakiecie iptv dostępny może pomylił się  na infolinii konsultant.

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 9
  • 18
  • 1

ATM rozrywka

Ta informacja została podana również podczas ostatniego AMA o ofercie Orange TV.

"definiując najbliższą przyszłość jako początek 2020, to tak."

https://nasz.orange.pl/t5/AMA-oferta-Orange-TV/ATM-Rozrywka/td-p/169009

• 6617
  • 17109
  • 89

ATM rozrywka

@Sztywny311konsultant z AMA tylko wspomniał że pracują nad  tym i że  są takie plany ale kiedy nie wiadomo może w połowię roku

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 9
  • 18
  • 1

ATM rozrywka

A przeczytałeś chociaż link, który wkleiłem czy po prostu dodałeś post tylko po to, żeby nabijać licznik.

Pytanie brzmiało: Czy w najbliższej przyszłości planujecie dodać do oferty kanał ATM Rozrywka, dostępny w NTC?

Odpowiedź: definiując najbliższą przyszłość jako początek 2020, to tak.

• 6617
  • 17109
  • 89

ATM rozrywka

@Sztywny311  Brałem udział w AMA znam pytania i odpowiedzi dlatego napisałem że Orange  pracuje  nad tym i rozmawiają z Polsatem na ten temat kanału Atm Rozrywka jak dostana zielone światło pojawi się zaraz w ofercie .

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

ATM rozrywka

interesuje mnie jedno dlaczego z ATM rozrywka są takie problemy, przecież to program ogólnodostępny na platformie cyfrowej, a ponadto dostępny jest w ofercie satelitarnej orange tv a w kablowej nie ma, owszem można dokupić  pakiet extra + ale to mija się z celem dla 5 programów kupować pakiet za 30 zł gdzie większość kanałów pokrywa się już z tymi co są w innych pakietach ?  

• 6617
  • 17109
  • 89

ATM rozrywka

@Anonim  to kwestia praw  i zgód  miedzy Polsatem a  Orange tv

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

ATM rozrywka

ciekawe żadnej odpowiedzi sensownej gdy tylko skończy mi się umowa z wami zegnam firmę która nie szanuje klientów  dalej piszcie sobie że 95 % zadowolonych klientów