- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem czemu nie dodała się treść opisu? W skrócie, zamówiłem telefon przez internet i w pudełku brakuje karty gwarancyjnej. Jak mogę ją uzyskać? I jak mogło jej zabraknąć?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od grudnia 2017r. karty gwarancyjne nie są wydawane. Na fakturze sprzętowej masz podany IMEI urządzenia, który jest potrzebny do oddania sprzętu do serwisu. Więc nie musisz mieć karty gwarancyjnej w chwili obecnej. No chyba, że telefon jest zakupiony przed tym okresem to wystarczy się skontaktować z BOK i zostanie Ci wysłane potwierdzenie wydania sprzętu na maila.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak karty gwarancyjnej
@Misiek8520napisał(-a)Nie wiem czemu nie dodała się treść opisu? W skrócie, zamówiłem telefon przez internet i w pudełku brakuje karty gwarancyjnej. Jak mogę ją uzyskać? I jak mogło jej zabraknąć?
*100 lub 510 100 100 dział faktur i płatności, tam powinni Ci pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak karty gwarancyjnej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak karty gwarancyjnej
Tak wiem, powinna być. Jednak jej nie ma. Wszystkie dokumenty miałem razem w pudełku, które było zaklejone więc nawet opcja, że kurier nie dał również nie wchodzi w grę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak karty gwarancyjnej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od grudnia 2017r. karty gwarancyjne nie są wydawane. Na fakturze sprzętowej masz podany IMEI urządzenia, który jest potrzebny do oddania sprzętu do serwisu. Więc nie musisz mieć karty gwarancyjnej w chwili obecnej. No chyba, że telefon jest zakupiony przed tym okresem to wystarczy się skontaktować z BOK i zostanie Ci wysłane potwierdzenie wydania sprzętu na maila.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak karty gwarancyjnej
Pierwszy raz słyszę, wszyscy właśnie mówią o tej żółtej kartce. Ale jeśli tak no to super. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś