- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakupiony telefon jest porysowany
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na Nasz Orange niestety nikt nie jest w stanie jednoznacznie odpowiedzieć czy w tym przypadku uznana zostanie reklamacja telefonu na gwarancji. Niemniej jednak warto skontaktować się z Orange, najlepiej przejść do salonu Orange, przedstawić sytuację konsultantowi i ewentualnie spróbować reklamować. Trudno powiedzieć czy w tym przypadku producent ją uwzględni pozytywnie, pomimo tego, że zostanie opisane zgłoszenie jako nie z Twojej winy. Niestety Huawei P9 Lite nie obejmuje 3 miesięczna gwarancja ochrony wyświetlacza (jak w przypadku modelu Huawei P9 i P9 Plus). Pozdrawiam i życzę miłego dnia! 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mhm.....dziwna sytuacja?? A da się przykleić szkło hartowane na folię ochronną?? Nic Ci nie odciągało?? Spróbuj reklamować w salonie Orange, ale........nikt Ci raczej nie uwierzy w to co opisujesz, bo samemu mi w to ciężko uwierzyć. Jeśli rysy nie są głębokie to nałóż na wyświetlacz ponownie dobrej jakości szkło hartowane i .............. nic innego mi nie przychodzi do głowy. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
...też to tak odebrałem @Anonim. "Chodowanie" foli zabezpieczającej (tej cienkiej) na telefonie skutkuje odklejaniem się jej, dostawaniem pod nią kurzu i rysowaniem ekranu (a raczej drugej folii, tej użytkowej). Osobiście przy zakupie P8lite, miałem dwie folie...fabryczną zabezpieczającą podczas transporu/prezentacji (cienka na ekranie i tylnej obudowie) i zabezpieczającą podczas użytkowania (ekran). Tą drugą wymieniłem po pół roku na szkło hartowane.