- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Takie jak w filmiku, co wkleił @byczyn_86
Daj znać, czy ustawienie LTE/WCDMA cało skutek 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Xiaomi Mi 9 T Brak internetu mobilnego
@dziuganapisał(-a)Zacina się nie wczytuje stron a czasem normalnie chodzi wpisałem ten kod i zmieniłem na dwóch slotach karty LTE/WCDMA. I teraz jakie wkońcu powinny Ustawienia APN takie jak orange nakazuja?
Te co wstawilem screeny to sa ustawienia Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- Dzięki wielkie te ustawienia mi pomogły chyba wiem czemu się przestawiło bo parę dni temu wpisywałem podobny kod znalazłem go gdzieś tutaj po to aby włączyć Volte
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dziuganapisał(-a)@-brtk- Dzięki wielkie te ustawienia mi pomogły chyba wiem czemu się przestawiło bo parę dni temu wpisywałem podobny kod znalazłem go gdzieś tutaj po to aby włączyć Volte
Sieć Ci szalała, bo co chwilę zmieniała typ połączenia, aż w końcu przestawało działać.
Ale dobrze że pomogło, mnie też denerwowało to i nie wiedziałem o co chodzi 🙂 Ale poszperałem w necie i też mi to pomogło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podpinam sie pod wątek, ustawieni apn na internet pomogło
w modelach xiaomi (u mnie xiaomi mi a2 lite) po aktualizacji do android 10 pojawił się problem z internetem, połączenia i sms ok, ale mobile network siadł. Zmieniłem ustawienia z apn:internetipv6 na internet i śmiga.
Może coś przeoczyli w sterownikach usługi sieci przy aktualizacji, problem dosyć rzadko pojawia sie w necie więc podpinam dla pozycjonowania. Dzięki!
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »