- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty sim ze starej z czasów Idei
@michal83, porównaj jeszcze, czy zgadza się numer nowej karty SIM na formularzu wymiany karty SIM. Może został wprowadzony nieprawidłowy numer karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie było formularza wymiany wszystko zrobione w komputerze na miejscu w salonie co i gdzie Pani wprowadziła nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@michal83W taki wypadku musisz się udać do tego salonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja już nie raz przycinalem takie karty z dużych na malutkie, są nawet w sklepach takie szablony, ja akurat miałem inna nano i od niej wziąłem wymiar, później nożem ostrym po wolutku z każdej strony docinalem plastik aż do uzyskania takiego samego kształtu jak w oryginalnej nano, a gdybyś się bał to niektóre większe komisy robią taką przycinkę za niewielkie pieniądze, ryzyko uszkodzenia karty jest bardzo mało prawdopodobne, musiałbyś nadciąć mocno chip.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przycinanie z micro sim do nano sim jak najbardziej możliwe, ja to zrobiłem kilka razy, karty działają już rok, co śmieszne znajomy wymieniał micro sim na nano sim i ta padła po 3 miesiącach, nowe sim karty bardzo kiepskie, jak stara sim karta działa to nie warto jej wymieniać.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »