- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, na liście urządzeń obsługujących Wifi Calling w Orange wprawdzie nie znalazłem mojego modelu, ale dopytam jeszcze Was: czy jest możliwość, żeby uruchomić na M23 tę opcję (posiadam Plan M)?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Posiadam dwa telefony z serii M. M21 oraz M52 i na obu telefonach działa mi Wifi Calling. Również nie znalazłem ich na liscie Orange. Posiadam Orange na kartę na obu telefonach. Dodam że na obu jest obsługiwane VoLTE. Ostatnio weryfikowałem sms-em o treści KARTA na nr 80233 i dostalem odpowiedź że te telefony obsługują rozmowy po 4G. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wifi Calling Samsung M23 5G
Cześć sherif14, czy w ustawieniach jak aktywujesz Wifi Calling to wyskakuje Ci "ikonka" voWifi?
Tutaj jest instrukcja dla iOSa i Androida, jak aktywować https://www.orange.pl/poradnik/siec-komorkowa/dzwonienie-przez-wi-fi-poznaj-wi-fi-calling/
Właściwie M23 to dosyć nowy smartfon, pochodzi z marca 2022 roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ikonka nie wyskakuję, pomimo, że VoWiFi jest aktywowane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @sherif14
Na liście telefonów Orange którą podesłałem w pliku twój model telefonu nie widnieje ale możesz dodać taki pomysł pod głosowanie na forum Nasz Orange. Społeczność zdecyduje w głosowaniu o tej funkcji WIfi-calling na tym, modelu telefonu i Zespół Nasz Orange przekażą ten pomysł odpowiedniemu działowi Orange jeśli pojawią się głosy na ten pomysł. Może uda się dodać ten model do listy telefonów wspierających Volte WIFI Calling. W tym linku możesz zgłosić taki pomysł https://nasz.orange.pl/t5/forums/postpage/board-id/Nasz-Orange-Pomysly
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki, zgłoszę taką propozycję
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sherif14 zgłosić jak najbardziej możesz, pomysł jak uzyska odpowiednią liczbę głosów zostanie odpowiednio przekazany..co zaś się tyczy realizacji..
Warto z tym problemem pójść dalej...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zapytam jeszcze przy okazji: czy w Orange działa w tym telefonie sieć 5G? (telefon sprzętowo ma taką możliwość)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powinno działać, według strony Samsunga to obsługuje:
- 5G FDD Sub6 N1(2100), N3(1800), N5(850), N7(2600), N8(900), N20(800), N28(700), N66(AWS-3)
- 5G TDD Sub6 N38(2600), N40(2300), N41(2500), N78(3500)
a Orange działa na 2100 czyli N1.
ps. powinien też obsługiwać sieć która będzie (możliwe że już pod koniec roku), N78(3500).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Te rozwiązanie w temacie ... Takie na wyrost @sherif14 😉
Bo "Pomysł" nic nie zmieni, skoro cała seria Samsung M, nie ma wsparcia Volte i Vowifi w Orange.
Jedynym rozwiązaniem, jest kupić telefon z oferty Orange, będzie miał wsparcie Volte i Vowifi 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD całkowicie się zgadzam, rozwiązaniem byłoby dodanie "emek" do modeli wspieranych, a to...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »