- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ustawienia internetu.
Witam.
Mam dosyć nietypowy problem,mianowicie.
Tel to SAMSUNG S21 FE i internet hula.Tylko jak włączę router WIFI i udostępniam internet na laptopa to wszystko też hula.Problemem jest natomiast jak gram w World of Tanks to bez żadnego powodu zrywa mi połączenie z serwerem w losowych momentach.Internet w tym czasie jest na przeglądarce.Ma ktoś jakiś pomysł na ustawienia?Przełożona ta sama karta do xiaomi w tym samym miejscu i czasie i na nim nie zrywa połączenia w WOT-cie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ustawienia internetu.
@Diadia Trudno powiedzieć...dwa błędy: granie po wifi i po połączeniu mobilnym. Jeśli już musisz, to najlepiej kupić modem stacjonarny do karty mobilnej i choć kompa podłączyć po kablu. Dodatkowa opcja-anteny zewnętrzne.
Może w Samsungu masz włączony tryb oszczędzania energii? Może spróbuj grać na włączonej ładowarce?
Porównaj ustawienia (energetyczne) obu smartfonów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ustawienia internetu.
Internet udostępniam w samochodzie na laptopa ,nie w domu.Modem odpada bo karta jest do rozmów również.W opcjach tel. routera wifi wyłączone mam oszczędzanie energii.Ładowarka nie ma znaczenia bo i tak zrywa niezależnie od podłączenia.Tak jak piszę jest tylko problem ze zrywaniem połączenia z serwerem w tej jednej grze.Wszystko inne hula.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ustawienia internetu.
@Diadia i grasz podczas jazdy na laptopie po wifi na necie mobilnym? Oczekujesz stabilnego połączenia?
To ja już nie powiem nic więcej...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ustawienia internetu.
Niom.Ale nie podczas jazdy,tylko na postoju.Od paru lat i ping mam w okolicach 70ms.I o dziwo wszystko hulało na xiaomi ale zachciało mi się szajsunga.