- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Zamówiłem Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm w kolorze czarnym, który wedlug zdjęć na oficjalnej stronie Orange jest wersją Under Armour. Przed złożeniem zamówienia otrzymałem potwierdzenie od dwóch różnych konsulatantów/sprzedawców odnośnie wersji wyżej wymienionego modelu ("... na zdjęciach jest ukazany model, który Pan dostanie."). W momencie odbioru sprzętu w salonie dowiedziałem się, że tej wersji nie posiadają (i nigdy nie mieli), wzamian zaproponowano mi zwykłą wersję Watcha Active 2.
W świetle interpretacji UOKiK, produkt prezentowany na zdjęciach w oficjalnej ofercie (czyli prezentowana na stronie sprzedawy) nie może odbiegać od rzeczywiście oferowanego sprzętu. Stąd moje pytania, jak ktoś z działu marketingu wpadł na pomysł zamieszczenia zdjęć tej wersji produktu oraz dlaczego konsultanci/sprzedawcy potwierdzają, że product, który otrzymam to dokładnie ten sam co widoczny na zdjęciach?
Pozdrawiam,
Kamil, wieloletni klient Orange
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kamil_88 Dzięki za cynk. Przekazaliśmy sprawę do weryfikacji, aby zostało to ASAP skorygowane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm czarny
W tej sytuacji możesz złożyć skargę do Orange i wniosek do UOKIK.Konsultanci z działu sprzedaży mają podgląd do podobnego panelu jak Ty wiec jeżeli ktoś błędnie wprowadził produkt to nieświadomie pracownicy wprowadzają w błąd.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za odpowiedź. Jako że mam nieprzyjemne doświadczenia z UOKiK również w kwestii Orange, gdyż proces trwa "wieki", chciałem aby ktoś zareagował w miarę szybko dlatego postanowiłem zamieścić wpis na Nasz Orange. Zmiana zdjęcia na stronie nie powinna zająć dużo czasu zwlaszcza, że jest już dostępne na stronie (wersja SG Watch 2 44mm LTE - aluminium wygląda dokladnie tak samo jak produkt zaprezentowany mi w salonie). Wystarczy skopiować zdjęcia i po sprawie. Dzięki temu obecni oraz pryszli klienci Orange unikną rozczarowania.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kamil_88 poruszając ten temat tu, na pewno ktoś to poprawi 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim wątpię, ale zawsze warto spróbować 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kamil_88 uwierz na słowo, że będzie korekta 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kamil_88 Dzięki za cynk. Przekazaliśmy sprawę do weryfikacji, aby zostało to ASAP skorygowane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki.
Ps.: Chyba, że jednak macie go w ofercie to wtedy proszę o info 😉
Pozdrawiam,