- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samodzielna wymiana karty SIM przez SMS
@BluesWings jak dobrze trafisz to jedno piwko i szybkie palce na klawiaturze starczy 😉
@andrzej1441 nie wnikam jakie przepisy mają wdrożone nasze kioski, ba Stacje Paliw stosują u nas podobny proces, może to tak tylko na Śląsku a inni jak kto chce, nie wiem i nie wnikam w temat, ba startery zmieniłem na nowe, bez procedury, bo numerów starych już nie potrzebowałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 chyba jest tak jak piszesz, ale znając życie właściciela nie spotkasz, nawet jak ci się to uda, wyskoczy z jakimś przepisem że nie może sprzedać bez rejestracji i tyle, kioski u nas to w większości w centrach Handlowych, te małe budki poupadały, tak na marginesie czasem w Play starterów nie mają, karzą szukać w kioskach czy gdzie indziej, widać nie opłaca się im sprzedaż starterów, tylko postpaid preferują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spiskowcy odczytają:
1) lokalne porozumienie-przepisy = zmowa ???
Tylko trzeba to udowodnić
2) lokalne powody = zwiększenie przychodów ???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
no i okazało się, ze da sie przenieść kartę na zarejestrowany starter. Prawdopodobnie można tak zrobić dopóki nie zostanie wrzucony do telefonu i uruchomiony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@BluesWings więc jednak miałem rację, że da się przenieść zarejestrowany starter 😉
Tak na koniec zaznacz najlepszą odpowiedż jako Rozwiązanie, inni na tym skorzystają 😉
- « Poprzedni
- Następny »