- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, miał ktoś tak z telefonem, że się sam wyłącza i przez 20 minut nie da włączyć? Albo włącza i mrozi główny ekran i znowu się sam wyłącza?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafalkielce mrożenie ekranu miałem tylko w Xiaomi i to sporadycznie. Ponowny rozruch i telefon funkcjonował bez problemu. W Samsungach nigdy mi się taka sytuacja nie przydarzyła.
Warto by było oddać do naprawy, zakładam, że jest na gwarancji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafalkielce mrożenie ekranu miałem tylko w Xiaomi i to sporadycznie. Ponowny rozruch i telefon funkcjonował bez problemu. W Samsungach nigdy mi się taka sytuacja nie przydarzyła.
Warto by było oddać do naprawy, zakładam, że jest na gwarancji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
S24 ultra wada
@Rafalkielce bateria zachowuje się normalnie? Ładuje się i rozładowuje w trakcie używania?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
S24 ultra wada
Nie wiem czy to przypadek ale zrobiło mi się tak dwa razy, za każdym razem podczas ładowania indukcyjnego. Jak próbowałem ponownie włączać to bateria spadała szybko i grzał się dość mocno. Telefon tygodniowy, nigdy nie upadł, traktowany lepiej niż żona 🙂
I jeszcze wyskakiwały mi na ekranie, ale nie za każdym razem poziome, ruchome biale linie w dużej ilości. Po 20 minutach wystartowal i wszystko ok
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
S24 ultra wada
@Rafalkielce lądując indukcyjnie telefon mocniej się nagrzewa i twoje objawy są normalne, trzeba poczekać trochę, to co cię spotkało to nie usterka telefonu 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
S24 ultra wada
I jeszcze wyskakiwały mi na ekranie, ale nie za każdym razem poziome, ruchome biale linie w dużej ilości.
To też normalne???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
S24 ultra wada
Jeśli telefon był ciepły czy gorący, to normalka.
Ja mam ładowarkę indukcyjną, ale nawet połowę nie daje co ta na kablu, nic takiego się nie dzieje 😎
Jak nowy to można serwisować, to usługa gratis na gwarancji. Musisz zdecydować sam.