Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 ultra wada

ROZWIĄZANE
Highlighted
Rafalkielce
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
Solved!

S24 ultra wada

Witam,  miał ktoś tak z telefonem,  że się sam wyłącza i przez 20  minut  nie da włączyć? Albo włącza i mrozi główny ekran i znowu się sam wyłącza?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
Solution

S24 ultra wada

@Rafalkielce mrożenie ekranu miałem tylko w Xiaomi i to sporadycznie. Ponowny rozruch i telefon funkcjonował bez problemu. W Samsungach nigdy mi się taka sytuacja nie przydarzyła.

Warto by było oddać do naprawy, zakładam, że jest na gwarancji.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
Solution

S24 ultra wada

@Rafalkielce mrożenie ekranu miałem tylko w Xiaomi i to sporadycznie. Ponowny rozruch i telefon funkcjonował bez problemu. W Samsungach nigdy mi się taka sytuacja nie przydarzyła.

Warto by było oddać do naprawy, zakładam, że jest na gwarancji.

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

S24 ultra wada

@Rafalkielce  bateria zachowuje się normalnie? Ładuje się i rozładowuje w trakcie używania?

Rafalkielce

S24 ultra wada

Nie wiem czy to przypadek ale zrobiło mi się tak dwa razy,  za każdym razem podczas ładowania indukcyjnego. Jak próbowałem ponownie włączać to bateria spadała szybko i grzał się dość mocno. Telefon tygodniowy, nigdy nie upadł,  traktowany lepiej niż żona

I jeszcze wyskakiwały mi na ekranie, ale nie za każdym razem poziome, ruchome biale linie w dużej ilości. Po 20 minutach wystartowal i wszystko ok

IreneuszCD
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

S24 ultra wada

@Rafalkielce lądując indukcyjnie telefon mocniej się nagrzewa i twoje objawy są normalne, trzeba poczekać trochę, to co cię spotkało to nie usterka telefonu

Rafalkielce

S24 ultra wada

I jeszcze wyskakiwały mi na ekranie, ale nie za każdym razem poziome, ruchome biale linie w dużej ilości.

To też normalne???

IreneuszCD
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

S24 ultra wada

Jeśli telefon był ciepły czy gorący, to normalka.

Ja mam ładowarkę indukcyjną, ale nawet połowę nie daje co ta na kablu, nic takiego się nie dzieje

Jak nowy to można serwisować, to usługa gratis na gwarancji. Musisz zdecydować sam.