- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Realme c25y
@Patryk71 do sprawdzenia statusu naprawy wystarczy IMEI lub nr seryjny urządzenia, poza tym jeśli masz potwierdzenie zgłoszenia do naprawy z salonu to możesz udać się tam i sprawdzą na miejscu na jakim etapie jest sprawa. Co do SMSa to niekoniecznie muszą wysłać potwierdzenie z serwisu, możesz dostać tylko wiadomość że sprzęt jest już do odbioru w salonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Realme c25y
@Patryk71 tutaj Serwis i Naprawa Telefonów Komórkowych Apple, LG, OPPO, Realme, Xiaomi | S.B.E. Polska (sbe-online.p...
Jeśli po wpisaniu IMEI lub nr seryjnego po kliknięciu w "status" nic się nie wyświetli bądź będzie brak danych to napisz do nich za pomocą zakładki "KONTAKT".
Ostatnią "deską ratunku" jest kontakt osobisty w salonie w którym oddawałeś sprzęt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Realme c25y - oddałem telefon do naprawy 12.07 i nie mam żadnego SMS ile mam czekać
Sprawdziłem ten link i pisze brak informacji o podanmy nr imei
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Realme c25y - oddałem telefon do naprawy 12.07 i nie mam żadnego SMS ile mam czekać
Oni zlewaja jak chca
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Patryk71 podejrzewam że najlepszym rozwiązaniem w tym wypadku będzie jednak spacer do salonu (nie zapomnij tego potwierdzenia 😉).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Patryk71 czy ja dobrze rozumiem , że kupiłeś telefon z wadą ? ( piszesz że następnego dnia okazało się , że ma wadę) i dodałeś go do serwisu ? Moim zdaniem wadliwy towar , powinno się podać w miejscu zakupu . Czy masz jakieś pokwitowanie , że oddałeś telefon do serwisu , do naprawy ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Realme c25y
@jan1 przecież napisał
@Patryk71napisał(-a)
Potwierdzenie dostałem zdania w salonie
według mnie, jeśli nowy towar jest wadliwy fabrycznie powinna być możliwość wymiany na nowy wolny od wad, z tym że nie do końca się orientuję czy w tym przypadku istnieje taka możliwość🤔
(numer IMEI sprzętu w umowie ratalnej, itp.), nie wiem czy w tym przypadku nie jest czasem jedyną możliwością naprawa (trzeba byłoby zagłębić się w regulamin i umowę).
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Patryk71napisał(-a)kupilem telefon na raty 11.07 a dzien poznien okazalo sie ze ma wade\
a co to za wada?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W tej sprawie kontaktuj się bezpośrednio z salonem. Nawet nie ma co do BOK uderzać
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »