- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy z iPhone
Dzień dobry, od 3 tygodni czekam na przedłużenie umowy z nowym telefonem, który miał być do odbioru w salonie maksymalnie w ciągu 2-3 dni. Minął prawie miesiąc i nie mam ani telefonu ani nowej umowy. Za każdym razem jestem zbywany, że już za kilka dni będę mógł dostać telefon bo Orange nie wie kiedy będzie dostawa. Więc chciałbym zapytać kiedy można wreszcie się spodziewać dostawy iPhone X? Wiem, że były wcześniej problemy z produkcją tego telefonu, ale inne kanały dystrybucji - nawet w AOS czas oczekiwania zmalał z 8 tygodni do zaledwie jednego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy umowa/aneks został podpisany ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, ponieważ konsultant powiedział, że nie można jej podpisać nie posiadając konkretnego IMEI urządzenia 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepiej zadzwoń do BOK jak najszybciej i spytaj się czy jest dostępne konkretne urządzenie.Jeśli tak to wynegocjuj warunki i wtedy telefon oraz umowa przyjadą do ciebie kurierem.Możesz też udać się jeszcze raz do salonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli moja odpowiedź cię usatysfakcjonowała proszę o oznaczenie jako rozwiązanie tematu.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przecież od miesiąca nie robie nic innego tylko sprawdzam Waszą stronę i dzwonię do BOK. Po prostu czy ten telefon będzie dostępny do 15 grudnia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@azhar
i jak historia z iPhone'em i aneksem? Udało się to załatwić w terminie, o którym wspomniałeś wyżej?