- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam problem odnośnie kontaktu z osobami którzy mają numer z Play, wcześniej było wszystko jak powinno a po zmianie telefonu z Xiaomi note 7 na Xiaomi 9 pojawił się problem. Podczas próby połączenia nie ma sygnału a od razu jest "połączenie nie może być zrealizowane" (nie mogę dzwonić do każdego kto ma numer z Play)
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wierzbkknapisał(-a)@ketrasaArtur Nie próbowałem do innych sieci ale podejrzewam że byłby podobny problem
Sprawdź do innych sieci komórkowych i na stacjonarne numery, szukasz pomocy, to nie zakładaj z góry, że problem tylko z Play, jak na inne numery też nie da się dodzwonić, to sim karta, do wymiany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z dzwonieniem do użytkowników sieci play
@wierzbkk sprawdzałeś kartę sim w innym telefonie?
Jeśli będzie podobnie to sim karta do wymiany.
Nie masz jakiś blokad w telefonie... czarna lista, lub jakieś aplikacje filtrujące połączenia?
Tak z marszu, to przywróć telefon do ustawień fabrycznych, może jakaś aktualizacja ci żle usiadła.
Inna sprawa że z połączeniami vs Play, bywają czasem problemy, lub jeśli lokalnie ten problem, to twój nadajnik ma usterkę i wszystko trzeba zgłosić, poprzez czat czy telefonicznie, tu na forum tego nie zdiagnozujemy, czy naprawimy 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wierzbkk przełóż kartę sim do drugiego slotu i spróbuj na nim działać. Daj znać jak efekty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadal to samo , żadnych efektów .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z przełożeniem karty do innego telefonu sprawdzę jutro bo na chwilę obecną nie mam takiej możliwości , natomiast nie wydaje mi się żeby jakaś aplikacja blokowała możliwość dzwonienia aczkolwiek jeżeli jutro po przeniesieniu karty na drugi telefon nic nie da to zrobię reset do ustawień fabrycznych i dam znać jak efekty .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wierzbkk masz tylko problem z dzwonieniem na numery Play, czy do innych sieci też próbowałeś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Nie próbowałem do innych sieci ale podejrzewam że byłby podobny problem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wierzbkknapisał(-a)@ketrasaArtur Nie próbowałem do innych sieci ale podejrzewam że byłby podobny problem
Sprawdź do innych sieci komórkowych i na stacjonarne numery, szukasz pomocy, to nie zakładaj z góry, że problem tylko z Play, jak na inne numery też nie da się dodzwonić, to sim karta, do wymiany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wierzbkk warto sprawdzić czy do innych sieci jest tak samo, jeżeli tak może poszukaj w ustawieniach telefonu czy nie ma aktywnej blokady połączeń na karcie sim, slot 1 i 2.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wierzbkk jak to wygląda, problem rozwiązany, czy faktycznie masz trudności z nawiązaniem połączeń do innych sieci?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »