Moja aplikacja Funbox nie dziala na telefonie

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@antosTrochę dziwne czy wyłączałeś/włączałeś telefon po instalacji aplikacji ?

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 19
  • 6
  • 1

Juz kilka razy wlaczalem i wylaczalem telefon a nawet kilka razy pobieralem na nowo aplikacje Moj Funbox
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@antos, masz aplikację mój Funbox na pulpicie? To wyjdź ze wszystkiego na pulpit i odpal appkę Mój Orange, stuknij w  w ikonkę FunBox...pojawi  się okienko Informacja...Przechodzisz do...OK Google Play Store> Mój Funbox>Otwórz>hasło modemu>Ok i jesteś tutaj 

Mój FB.jpg

• 19
  • 6
  • 1

Dzwonilem do BOK-u ,przeszlem piec dzialow i nie wiedza do czego jest Moj Funbox.Nieuki i patologia.Mam dzwonic na *900
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@antosNie dzwon na *900 tylko podejść do salonu Orange a może jakaś aplikacja coś blokuje albo masz mało pamięci w telefonie.

• 19
  • 6
  • 1

Nie bede dzwonil na*900 bo minuta kosztuje 1,99 zl.Bede szukal jakiegos salonu z fachowcem , bo juz w jednym bylem ale to specjalista jak ci z BOK-u. A co do pamieci to mam 48 GB wolnego.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19292
  • 187

@antos  zrób może często zalecaną procedurę... odinstaluj appkę i zainstaluj na nowo. Zapewniam Cię, że jeśli mnie pamięć nie myli, pierwsze uruchomienie wymaga przesunięcia ekranów... może ze dwa razy... potem aby w pełni korzystać z możliwości aplikacji musisz się do niej zalogować danymi jak byś logował się do routera przez WWW - to o czym wcześniej pisałem i jak pokazałem na pierwszym zrzucie.

• 19
  • 6
  • 1

Kilka razy to robilem bez efektu.Zastanawiam sie czy to nie przez Oreo? Ale raczej nie.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@antosRaczej tak przez Oreo.

• 19
  • 6
  • 1