Parcie na 8.0 Oreo powstrzymajcie, dużo błędów jest, lepiej niech poprawki do Android 7 wypuszczą, po co mi Oreo jak co chwile jakieś niedoróbki wychodzą, zanim poprawka będzie nowa wersja Android będzie, dużo wersji Android moim zdaniem daje taki efekt że aktualizacje dostają nieliczne telefony, nikomu się nie chce testować, zresztą to generuje też koszty, Android 6 był już w miarę, wystarczyło go dopieścić, przecież telefon ważniejszy niż OS, gonitwa za nowym Android nie przekłada się na jakość, Google powoli tak jak Microsoft testerów z użytkowników robi, po co mi OS który bugi ma.
Testują kolejną wersję Android, więc może nie być poprawek dla Oreo a nowy OS, dokąd to zmierza :/
Oreo 8.02 czy w ten deseń to poprawki zabezpieczeń, ma być Oreo 8.1 czy 8.2, ale na nowych Samsungach już testują nową wersję Android, to tak zza kulis, ale tak jest od kilku lat że Beta jest testowana na nadchodzących modelach telefonów, tych topowych oczywiście.
Android tak nuży jak Windows 10, po kiego poprawiają co rusz, klient przecież szuka sprzętu a nie OS, ta gonitwa z aktualizacjami szkodzi tylko nam, robimy za testerów za free, tak na marginesie to można pobrać Oreo i wgrać samemu, ale nie daję linka bo kto uwala telefon i będzie miał żal do mnie.
Mnie kusi nowa wersja Oreo ale firmowy telefon niestety i nie mogę, tak na marginesie mogli by mniej blokować, coś bym więcej pogrzebał w Androidzie, część aplikacji też nie ma pełnego dostępu do OS a to wkurza.