- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniosłem sobie przy pomocy bluetootha fajne dzwonki na smartfona. Widzę ich, że są przeniesione, ale nie wiem, jak je utrwalić/zapisać/dodać, by były na standardowej liście producenta. Bowiem chciałbym sobie zmienić na moje.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@burebusekNa liście oryginalnej producenta nie będą widoczne dzwonki tylko w pobranych.
@Anonim, no więc po kolei: @Piotrekk85,trochę inaczej to działa, jak na filmie: Ustawienia > Dźwięki i wibracje > Wybór dźwięków > Dzwonek - naciskasz na wybrany dzonek, wcześniej wyłączając Tylko wyróżnione > Twój wybór i wciskasz Gotowe. Ponieważ przesłałem ich więcej, procedura od początku ta sama. Samsung utworzył dwa albumy i sklasyfikował je po swojemu. Np. dźwięk Sony Ericsson był zdobyty "podstępnie", więc wrzucił go do swoich dźwięków, natomiast dwa oficjalne do oddzielnego z nazwą producenta telefonu, czyli Sony. Więc nie jest to prawdą, co mówisz @Anonim
Natomiast w oficjalnych powiadomieniach dźwiękowych nie można nic dodać obcego. Lista jest nie do ruszenia, bo nie ma tam opcji dostosowań. Tylko w zegarze można dodać swoje i zmienić. A do listy oficjalnej Samsunga można.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak utrwalić zapis dzwonków w Samsungu?
może to pomoże?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, poradnik jest do opanowania. Powinny w takim razie wszystkie się zapisać. Jutro spróbuję i dam znać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimNa liście oryginalnej producenta nie będą widoczne dzwonki tylko w pobranych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@burebusekNa liście oryginalnej producenta nie będą widoczne dzwonki tylko w pobranych.
@Anonim, no więc po kolei: @Piotrekk85,trochę inaczej to działa, jak na filmie: Ustawienia > Dźwięki i wibracje > Wybór dźwięków > Dzwonek - naciskasz na wybrany dzonek, wcześniej wyłączając Tylko wyróżnione > Twój wybór i wciskasz Gotowe. Ponieważ przesłałem ich więcej, procedura od początku ta sama. Samsung utworzył dwa albumy i sklasyfikował je po swojemu. Np. dźwięk Sony Ericsson był zdobyty "podstępnie", więc wrzucił go do swoich dźwięków, natomiast dwa oficjalne do oddzielnego z nazwą producenta telefonu, czyli Sony. Więc nie jest to prawdą, co mówisz @Anonim
Natomiast w oficjalnych powiadomieniach dźwiękowych nie można nic dodać obcego. Lista jest nie do ruszenia, bo nie ma tam opcji dostosowań. Tylko w zegarze można dodać swoje i zmienić. A do listy oficjalnej Samsunga można.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj