- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacyjnie, że Google wprowadziło nagrywanie rozmów i działa to całkiem OK. Jest to zupełnie legalna opcja. Automat informuje rozmówcę o nagrywaniu. Na razie chyba działa to tylko na Pixelach ale zapewne niedługo pojawi się na innych urządzeniach.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow W Polsce jak najbardziej nagrywanie swoich rozmów było i jest legalne, nie musisz nikogo o niczym informować.
Niestety wielkie korporacje typu Google nie chcą się bawić w ustawianie pod nasze prawo, najłatwiej wszystko wszędzie zablokować i dla nich problem z głowy.
@Glut Nie wiem czy taka niepopularna, ja nagrywałem wszystkie swoje rozmowy i nie miałem problemu odtworzyć kiedy się umówiłem do dentysty czy lekarza. Bardzo mnie zabolało wyłączenie tego przez Google.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Info - Nagrywanie rozmów
Oby jak najszybciej pojawiła się ta opcja na innych urządzeniach. Wg mnie bardzo poprawi to bezpieczeństwo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Info - Nagrywanie rozmów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Info - Nagrywanie rozmów
Legalne nie było, bo nie było mechanizmu który w sposób certyfikowany zapewni drogą stronę o nagrywaniu. Nie dało się nagrywać głosu rozmówcy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow W Polsce jak najbardziej nagrywanie swoich rozmów było i jest legalne, nie musisz nikogo o niczym informować.
Niestety wielkie korporacje typu Google nie chcą się bawić w ustawianie pod nasze prawo, najłatwiej wszystko wszędzie zablokować i dla nich problem z głowy.
@Glut Nie wiem czy taka niepopularna, ja nagrywałem wszystkie swoje rozmowy i nie miałem problemu odtworzyć kiedy się umówiłem do dentysty czy lekarza. Bardzo mnie zabolało wyłączenie tego przez Google.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Info - Nagrywanie rozmów
Legalne czy nie, fajnie że po prostu już to jest i działa 🙂 Ustawiłem sobie automatyczne nagrywanie wszystkich rozmów z rozmówcami spoza listy kontaktów. Jednakże jestem świadomy, że tak naprawdę kij ma 2 końce i pewnie gdzieś tam w regulaminie wyraziłem zgodę na przetwarzanie nagrań przez Google np. w celu trenowania AI (ale to tylko hipoteza )
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Info - Nagrywanie rozmów
Z chęcią zobaczyłbym jak to wygląda od strony dzwoniącego:
Komunikat jest odtwarzany przed odebraniem połączenia?
Po odebraniu?
Jak dokładnie brzmi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Info - Nagrywanie rozmów
W chwili włączenia nagrywania automat mówi "Ta rozmowa jest nagrywana". Nagrywanie włącza się dopiero jak ktoś odbierze, czyli nie nagrywa samego dźwięku połączenia.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »