- « Poprzedni
- Następny »
05-08-2019
17:16
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
05-08-2019
17:16
Dziwny Plik
Mi się wydaje, że masz po prostu za dużo "śmieci". Nie należy instalować launcherow, gier z reklamami czy innych aplikacji gdzie funkcje zależą od reklam. Niestety nie wiele wtedy zostaje ale trzeba wybrać czy ważniejsza "rozrywka" czy bezpieczeństwo.
05-08-2019
17:19
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
05-08-2019
Dziwny Plik
W slangu branżowym jest to określenie na przesyłanie raportów przy nieprawidłowym działaniu systemu, aplikacji, czy tzw. "crashy". Są to logi wysyłane w tle, zwykle tylko za pierwszym razem z pytaniem o zgodę od użytkownika.
05-08-2019
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
05-08-2019
Dziwny Plik
Wczoraj robiłem hard reset, nie mam już go launchera a normalny systemowy
Wszystkie aplikacje mam ze sklepu Play, ale ok mniejsza o to
05-08-2019
20:05
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
05-08-2019
20:05
Dziwny Plik
@Aborows40 piszesz że masz telefony w małym palcu, wgrywanie oprogramowania i cała reszta, dziwię się więc że masz takie problemy z aplikacjami, jak instalujesz ich dużo ze sklepu Google Play, to może testową wersją Norton Mobile (można go używać cały rok, tylko trzeba co 30 dni wyczyścić w aplikacji wszystkie dane) fon przeskanuj, on wyłapuje trefne aplikacje i zgłasza jakie uprawnienia one chcą uzyskać, dump pliki to zrzuty pamięci aplikacji i systemu, jak jakiś błąd wyskoczy to taki plik powstaje, nawet Windows takie coś tworzy, jak się wysypie.
05-08-2019
20:24
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »