Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dostawa telefonu

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 6
  • 5
  • 0

Dostawa telefonu

Witam, z racji tego, że czat Orange nie działa od wczoraj chciałabym się zapytać czy jest osoba, która mogłaby mi udzielić informacji na temat tego kiedy będzie dostawa Iphone 8 plus 64 GB Gold?

7 ODPOW. 7

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5504
  • 18662
  • 186

Dostawa telefonu

@luizamis pozwolisz, że dopytam... piszesz "dostawa", czyżbyś zamówiła? czy raczej pytasz, kiedy będą dostępne w "ofercie". Jeśli to pierwsze, sugeruję kontakt z BOK. Jeżeli to drugie, to raczej tu na Nasz Orange nikt, przed oficjalnym ogłoszeniem dostępności w "sklepie", nie ujawni tej informacji.

• 6
  • 5
  • 0

Dostawa telefonu

Zamówiłam w salonie przez konsultanta 😉

• 5504
  • 18662
  • 186

Dostawa telefonu

To szukałbym kontaktu z tym konsultantem 😉 ... masz jakieś info. nr zlecenia czy coś w tym stylu?

• 6
  • 5
  • 0

Dostawa telefonu

Nie posiadam numeru zlecenia, a Pani z Orange prosiła uzbroić się w cierpliwość 😉

Anonim

Nie dotyczy

Dostawa telefonu

@luizamis zamówiłaś telefon z tych trudniejszych do realizacji, wypada grzecznie poczekać, obstawiam że wszystko zakończy się pomyślnie 😉

• 5504
  • 18662
  • 186

Dostawa telefonu

@luizamisnapisał(-a)

Nie posiadam numeru zlecenia, a Pani z Orange prosiła uzbroić się w cierpliwość 😉

Więc zostaje uzbroić się w cierpliwość... nikt tu na forum oficjalnie nie posiada informacji o stanach magazynowych i terminach wysyłki. Ale o numer zamówienia/zlecenia, na Twoim miejscu @luizamis postarałbym się dowiadywać. Łatwiej później dociekać, wyjaśniać losy itp.

• 6
  • 5
  • 0

Dostawa telefonu

W takim razie chyba pozostaje mi czekać 🙂 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.