30-07-2019
04:25
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
30-07-2019
04:25
Temat ze względu na charakter zagadnienia został przeniesiony z działu na kartę - moderator Kinga
Witam
Mam pytanie.... Odnośnie aplikacji o nazwie
CARRIER SERVICES
Czyli tak zwane Usługi Operatora, które pozwalają na dostęp do obsługi zaawansowanych funkcji w Androidzie etc
Z tego co czytałem Orange to obsługuje.
I tutaj rodzi się moje pytanie, co to za zaawansowane funkcje? Jak można korzystać z tego typu aplikacji? Czy to działa? Jeśli tak, to jak? Ogólnie Prosiłbym o więcej informacji na ten temat. Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
30-07-2019
12:39
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
30-07-2019
Tego bezpośrednio nie sprawdzisz bo część może być zaszyta w wersji Androida co masz. Ogólnie to ustawienia sms, mms, internetu, połączeń, rzadko volte i vowifi, RCS testowo, nawigacja czy lokalizacja po sieci komórkowej, obsługa krótkich kodów. Niekiedy też ustawienia poczty głosowej. By dokładnie sprawdzić trzeba by rozkompilowac androida i tą aplikację a to łatwe nie jest.
3 ODPOW. 3
30-07-2019
08:02
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
30-07-2019
12:31
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
30-07-2019
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
30-07-2019
Tego bezpośrednio nie sprawdzisz bo część może być zaszyta w wersji Androida co masz. Ogólnie to ustawienia sms, mms, internetu, połączeń, rzadko volte i vowifi, RCS testowo, nawigacja czy lokalizacja po sieci komórkowej, obsługa krótkich kodów. Niekiedy też ustawienia poczty głosowej. By dokładnie sprawdzić trzeba by rozkompilowac androida i tą aplikację a to łatwe nie jest.