Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Carrier Services

ROZWIĄZANE
Aborows40
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
Solved!

Carrier Services

Wiadomość zawiera hiperłącze

Temat ze względu na charakter zagadnienia został przeniesiony z działu na kartę - moderator Kinga

Witam

Mam pytanie.... Odnośnie aplikacji o nazwie

CARRIER SERVICES

Czyli tak zwane Usługi Operatora, które pozwalają na dostęp do obsługi zaawansowanych funkcji w Androidzie etc 

Z tego co czytałem Orange to obsługuje. 

I tutaj rodzi się moje pytanie, co to za zaawansowane funkcje? Jak można korzystać z tego typu aplikacji? Czy to działa? Jeśli tak, to jak? Ogólnie Prosiłbym o więcej informacji na ten temat. Z góry dziękuję

Pozdrawiam  

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Carrier Services

Tego bezpośrednio nie sprawdzisz bo część może być zaszyta w wersji Androida co masz. Ogólnie to ustawienia sms, mms, internetu, połączeń, rzadko volte i vowifi, RCS testowo, nawigacja czy lokalizacja po sieci komórkowej, obsługa krótkich kodów. Niekiedy też ustawienia poczty głosowej. By dokładnie sprawdzić trzeba by rozkompilowac androida i tą aplikację a to łatwe nie jest.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
Highlighted
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Carrier Services

To działa w tle.
Aborows40
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Carrier Services

DomysDom się ale co dokładnie działa itp

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Carrier Services

Tego bezpośrednio nie sprawdzisz bo część może być zaszyta w wersji Androida co masz. Ogólnie to ustawienia sms, mms, internetu, połączeń, rzadko volte i vowifi, RCS testowo, nawigacja czy lokalizacja po sieci komórkowej, obsługa krótkich kodów. Niekiedy też ustawienia poczty głosowej. By dokładnie sprawdzić trzeba by rozkompilowac androida i tą aplikację a to łatwe nie jest.