- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości korzystania z WiFi Calling.
Chciałem złożyć "najserdeczniejsze gratulacje" za kreatywność oszołomowi, który uniemożliwia korzystanie z aplikacji WiFi Calling na smartfonie Xiaomi Mi 9 oraz Xiaomi Mi MAX. Nagroda idioty roku za kreatywnośc i proklienckość. No cóż, Telekomunikacja Polska czy też Poczta Polska Telegraf i Telefon jak za dawnych lat.
A mije oburzenie jest spowodowane tym, że mieszkam w odległości 320 metrów od jednego BTS-a i 430 metrów od drugiego. W czasie 90 % moich połaczeń na 10 do 20 sekund albo ja nie słyszę rozmówcy lub odwrotnie więc aby "nie kopać się z koniem" chciałem aktywować sobie WiFi Calling.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak tak, każdy powód aby wytłumaczyć operatora jest dobry. Lista telefonów opublikowana przez samego operatora, n aktórych działa ta apka jest znana i też na te opublikowane telefony apka pochodzi z Google Play więc wiarygodność i wartośc merytoryczna Twego posta dla mnie ZERO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie Wifi Calling nie potrzebuje aplikacji bo działa w systemie razem z opcją VOLTE
W sklepie Google Play nie ma już zewnętrznej aplikacji Wifi Calling
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No tak tylko czy Xiaomi MI 9 jest "namaszczonym" i "pobłogosławionym" smartfonem do VoLTE
przez "jedynego słusznego" operatora ? ; który "idzie z duchem czasu" jak to było widać z odstąpieniem od blokowania SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety nie 😞 https://www.orange.pl/omnibook/volte-voice-over-lte#
Apple | iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max |
Huawei | P10, P10 Lite |
LG | G6, G7, G7 Fit, K10 2017 Orange, K11, K40, Q6 Orange, Q7, V40 |
Orange | Dive 71 |
Samsung | A3 2017, A5 2017, A6 DS Orange, A6+ DS Orange, A7 2018, A9, A10, open market, A20e open market, A40, A50, A70, J3 2017, J4+, J5 2017 DS Orange, J5 2017, J6 open market, J6+, J7 2017, Note 8 DualSIM open market, Note 8 Orange Single SIM, Note 9, S6 EDGE, S6, S7 EDGE, S7, S8, S8+, S9, S9+, S10e, S10, S10+, XCover 4 |
Sony | Xperia 1 Orange, Xperia 10 Orange, Xperia 10 Plus Orange, Xperia XA2 Orange, Xperia XZ, Xperia XZ2, Xperia XZ3, Xperia XZ Premium |
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Standard jak zawsze w przypadku Telekomunikacji Polskiej