- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędny numer imei na fakturze
Tak, wyświetlacz. Problem w tym, że telefon wymaga kliknięcia zgody przy podłączeniu do komputera. Ale nie sprawdzałam innych programów. Poszukam. Dziękuję!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sony Xperia H3113 XA2. Bardzo dziękuję!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Monika138 Sony PC Companion. To program, którym kolega się łączył z telefonem. To było jakiś czas temu, ale spróbuj. Powodzeni
P.S. ważne, abyś Imei sprawdziła i dane zgrała
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Monika138 sprawdź, czy numer IMEI nie jest wpisany na ramce/szufladzie karty SIM lub karty pamięci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z tym że prawdopodobnie nastąpił pewnie błąd przy wysyłce. Spakowano i wysłano telefon o innym numerze. Ciężko będzie to odkręcić. Ale na pewno, pisemna reklamacja zaniesiona do salonu, poczekaj tam aż przy tobie ją zarejestrują, żądaj numeru reklamacji. Do reklamacji dołącz odpowiedź z serwisu. ( a w tym piśmie nie napisali jaki jest imei tego telefonu?). Powodzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za zainteresowanie. Karta SIM jest niezależna od numeru IMEI. Znam oba numery, ale Orange nie przyjmuje do wiadomości, że numer na fakturze jest błędny i nie chce tego poprawić.
Dziękuje. Mam ten program, ale on wymaga żeby na telefonie kliknąć pozwolenie na podłączenie, a że ekran nie działa to nie jestem w stanie zgrać danych.
Dziękuję za zainteresowanie. Numer imei jest na fakturze i mam numer podany przez serwis, ale Orange się upiera, że numer który jest na fakturze i w systemie jest tym poprawnym. W sumie nie dostałam pisma z serwisu, tylko telefon. Będę próbować zgrać dane i oddam telefon w innym salonie i zrobię jak mówisz.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Monika138 na niektórych telefonach IMEI jest napisany z tylu w dolnej czesci obudowy. Zobacz czy u Ciebie tak nie ma
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeglądam sobie stare tematy i oczom nie wierzę.. Przecież od początku @Monika138 pisze, że ma numer IMEI telefonu tylko nie zgadza się z tym, co ma w papierach od Orange.
Tutaj tylko reklamacją da się tą sprawę załatwić. Niech wydłużają gwarancję na czas sprawy do wyjaśnienia, byś mogła ten telefon oddać. Ważny jest termin kiedy im pierwszy raz ten fakt zgłosiłaś, więc jak jest już po gwarancji, to się nie martw.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś