- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędne naliczanie danych w spotify
Mam wykupiony pakiet gigabajty za muzykę. Wczoraj zużyłem 9.5gb ściągając muzykę na tel przez spotify. W orange natomiast policzyli mi zużycie w spotify 2.4gb a resztę jako zużycie przez internet. Skutkuje to wyczerpaniem mojego pakietu i +20 zł do abonamentu. Czy ktoś ma pojęcie o co tutaj chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
http://www.orange.pl/binaries/services/kd/images/rozrywka/spotify/160926-Regulamin_Promocji_Pakiet%2... - wszystkie opcje robiłeś zgodnie z tym co jest w regulaminie (chociaż już promocja zakończona, ale nowszego nie ma)? Nie wszystko w aplikacji jest objęte tą usługą.
5. Pakiet obejmuje transfer danych w mobilnej sieci Orange na potrzeby korzystania z usługi (serwisu) Spotify za pomocą aplikacji mobilnej lub desktopowej w zakresie następujacych funkcjonalności: streaming muzyki z serwisu, pobieranie muzyki z serwisu do pamięci podręcznej urządzenia.
6. Pakiet nie obejmuje transferu pozostałych danych zwiazanego w szczególności z korzystaniem z nastepujacych funkcjonalności usługi: aktywacja dostępu do usłuigi (serwisu) za pośrednictwem wwwlub aplikacji, korzystanie z www.spotify.com, pobieranie i instalacja aplikacji Spotify, pobieranie elementów graficznych w aplikacji Spotify, korzystanie funkcjonalności związanych z udostępnianiem informacji ze Spotify w serwisach społecznościowych, komunikacja pomiędzy usługą (serwisem) a Google Analytics, Crashlytics i innych.
7. Pakiet nie obejmuje tranferu danych wykorzystywanego na potrzeby usługi Spotify w roamingu.
Jeżeli dalej uwarzasz, że powinno być to w ramach pakietu, to najlepiej będzie się zgłosić na maila bok@orange.pl W nim dołącz te screeny i nie zapomnij o podaniu Kodu Abonenckiego, jak korzystasz z abonamentu lub Kodu PUK, jeżeli korzystasz z numeru na kartę. To w ramach weryfikacji. Dopisz też datę, kiedy pobierałeś muzkę. Chodzi o to, czy pokrywa się z czasem, poboru zużycia w aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
http://www.orange.pl/kid,4000378141,id,4004339302,title,Co-to-jest-i-jak-korzystac-z-kodu-abonenckie... - tutaj masz więcej informacji. Jak masz starszą wersję Mój Orange, to po naciśnięciu "Zmień kod abonencki" będziesz mógł zmienić. 6 ostatnich cyfr kodu PUK też jest kodem abonenckim (tylko napisz w korespondencji, że podajesz 6 ostatnich cyfr kodu PUK, żeby ktoś się nie zastanawiał co podajesz). Sam kod PUK w nowej wersji Mój Orange na stronie www.orange.pl/moj-orange jest w zabezpieczeniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Blazjusz ostatnio kod abonencki zmieniałem przez chat z doradcą, oczywiście w godzinach ich pracy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taką odpowiedź dostałem z BOK.
'Orange nie oferuje dedykowanego pakietu danych do serwisu spotify'. To skąd bierze się to:
Czyli od ponad roku płacę za usługę która nie istnieje?!?. Czu ktoś z Was ma pojęcie o co tutaj chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Blazjusz, jeżeli nie chcesz go mieć, to wyłącz...chyba, że chcesz mieć. A jak masz w regulaminie?
I wtedy wyjaśnij sobie na czacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-