- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
Ja dziś znów uruchomiłem na Redmi Note 7 VoWifi i smsy śmigają tak jak w sobotę. Oczywiście godzinę się pobawiłem i blokada, bo telefon spoza listy 😞
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
Jakaś zmiana w dniu dzisiejszym? U mnie dalej nic 😞
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
Jakieś zmiany? Działąją komuś SMS'y w trybie samolot ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
Nadal nie działa. Przypuszczam, że będzie działać po aktualizacjach konfiguracji w telefonach, czyli zapewne przy najbliższej aktualizacji oprogramowania.
Natomiast wydaje mi się, że na niewspieranych już przez producenta telefonach SMSów nie będzie - wnioskuję to na podstawie tego, że Orange przygotowuje oddzielną listę telefonów, na których będą działać SMSy po wifi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
bez zmian
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
Uprzejmie proszę o wrzucenie profilu IMS z iPhonea lub innego urzadzenia.
Z góry dziękuję.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
LG G6 brand Orange
na razie nie działa
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
Ściemniają z tym brandem telefonów.. jeszcze na androidzie rzeczywiście mają swój soft, ale na iphonie już nie ma szans i dalej twierdzą, że musi być od nich.. a tu nawet na brandowanych nie działa.. masakra..
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wifi calling dla sms-ów
Ja dostałem dzisiaj aktualizację na S21 zawierającą już kwietniowe poprawki i nadal nic. Nie liczcie w takim razie na szybkie wprowadzenie tego 🙂