- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rozbudowa
Witam. Ostatnio zauwazylem u siebie na słupach TP Swiatłowody od Orange, sieć światłowodowa buduje u mnie Grupa Nexera, w ich planach nie ma tej miejscowosci. A Orange rozbuduwuje siec poprzez stare słupy TP. Coś wiecej na ten temat? Miejscowosc Nowy Dwór, gm Dąbrowa Chełmińska
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rozbudowa
Wejdź na stronę nexery i w zakładkach poszukaj pliki inwestycyjne oraz czy Twoja miejscowość jest objęta A co najważniejsze czy Twój nr budynku jest ujęty w planach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rozbudowa
Twoja miejscowość Nowy Dwór nie została ujęta w POPC. Jedynie sąsiednie miejscowości Boluminek, Dąbrowa Chełmińska, Otowice, Wałdowo Królewskie - i też nie wszystkie adresy.
Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Ale raczej szansa na światło od Orange lub Nexery w tym roku jest zerowa. Z uwagi na to, że Orange nie kładzie kabli gdzie w pobliżu jest Nexera- uderzyłbym do Nexery. Ale ona planuje inwestycje komercyjne po rozliczeniu projektów POPC.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rozbudowa
no wlasnie wiem, że jej tam nie ma. A swiatłowody na slupach są, oraz na slupach są nowe skrzynki z logiem Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rozbudowa
Witam, własnie na stronie orange pojawiły się oferty z tej miejscowosci co pisałem, jest światło, w planach popc nic nie było.