- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak dostepu do danych mobilnych APN
Spróbuj może wedle tych ustawień.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Max co mnie łączy to H+ gdzie nie łączy z żadną stroną. Nie wiem właśnie co się stało 😞 Już wszystko robie tak jak na screen.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Włącz tryb samolotowy i go wyłącz. Następnie wejdź w ustawienia > Karty SIM i Sieci komórkowe > Wybierz swoją kartę SIM i wejdź w Sieci komórkowe.
Odznacz automatyczny wybór sieci i sprawdź, czy wyszukuje Orange LTE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawe rozwiązanie 🙂 sprawdziłam dalej nic ale uruchomie jeszcze tel od nowa:) nie mam LTE ale mam 4G i to zaznaczyłam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
4G to jest to samo co LTE, zaznacz to i spróbuj wtedy - nawet nie trzeba resetować telefonu, powinien od razu połączyć 😉 Jeśli nie łączy to ja bym spróbował wymienić kartę SIM, bo można to uznać jako awarie. Ale ciekawy jestem, czy w innym telefonie by się udało połączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej hej,
Niestety w służbowym telefonie mam tylko dostęp do karty nano SIM. A moja karta SIM jest tak stara że nie mogę z niej zrobić nano.
Dzięki twojej podpowiedzi @Anonim @ ogarnęłam że mogę do swojego telefonu włożyć inną kartę SIM. Tak też zrobiłam i internet w usługach mobilnych działa idealnie.
Dzięki wielkie bo w życiu bym się nie domyśliła że może to być zepsuta karta SIM. Szybciej zepsuty telefon.
Dzięki za pomoc. @Anonim @Piotrekk85 @Anonim @@Jesteście bardzo pomocni! Oby więcej takich mądrych i pomocnych ludzi to świat będzie lepszy.
Dzięki i pozdrawiam
Dorota
- « Poprzedni
- Następny »