- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Warszawa Wawer - prośba o pomoc w podłączeniu światłowodu
@WiZaR Od razu Ci powiem że dla Orange to nie ma żadnego znaczenie, że ktoś coś tam będzie chciał kiedy się wybuduje. Może będzie chciał a może nie. Ich interesuje tu i teraz. Jest gość na ulicy co ma biurowiec a w nim 5 firm i płaci kilka tysięcy miesięcznie, ok robimy. Nie ma biurowca, nie robimy. Może zabudową jednorodzinną zajmie się w większym zakresie powołana niedawno spółka Światłowód Inwestycje. Może...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder po 8 latach walki już zdążyłem to zauważyć niestety… Żadnej firmy na ulicy nie ma 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raczej tylko wniosek o dorejonizowanie ci zostaje. Tamta okolica ma duży obszar światłowodowy, Ty jesteś jakąś plamą. Ja pamiętam że Osiedle Palmowa miała wcześniej światłowód ode mnie, bo ja mieszkam przy Trakcie Lubelskim, a chodziłem do szkoły na Wichrowej/Korynckiej (podstawówka+gimnazjum) co jest tam koło Ciebie.. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marko25 To wiadomo że kabel będzie prowadzony do tej firmy a nie do domów prywatnych, ale zawsze powstaje jakiś punkt zaczepienia do dalszej rozbudowy w przyszłości. Projektantowi z Inwestycji łatwiej jest podjąć decyzję na TAK gdy ma już na środku ulicy kabel dosyłowy niż gdy jest on na jej początku lub co gorsza na sąsiedniej ulicy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder budynki wyglądają tak, że dół to firmy, góra mieszkania (w jednym ciągu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Parter to firmy a od piętra mieszkania? Jeśli tak to aż dziwne, że nie ogarnęli wszystkiego za jednym razem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak. Dziwne to mało powiedziane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- o to ciekawe chodziliśmy do tej samej szkoły 😛 Będę informował jak dostanę jakąś odpowiedz. Pismo do urzędu już poszło a wniosek do Skierniewic o dorejonizowanie postaram się ogarnąć z sąsiadami do końca tygodnia.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »