- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W godzinach przedpołudniowych i wieczornych nie mam dostępu do internetu i nie mogę dzwonić
Moim zdanie powinieneś zgłosić te problemy do Nju tak jak wyżej koledzy napisali. Najlepiej zrób speedtesty screeny powysyłaj im na maila zapisuj godziny kiedy nie możesz dzwonić a jeśli Nju nie pomoże to można kupić zwykłą startówkę z Orange za 5zł i tam zgłaszać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W godzinach przedpołudniowych i wieczornych nie mam dostępu do internetu i nie mogę dzwonić
Wie ktoś może czy korzystając z 5G2100 nasz telefon zajmuje również miejsce w LTE2100? - a jeśli nie to jak wygląda DSS?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ign24467 tu masz artykuł na temat DSS:
https://www.telepolis.pl/artykuly/sponsorowane/orange-hello5g-jak-dziala-dss
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A wie ktoś może czy to możliwe, żeby TMPL uruchomił LTE900 na stacjach Orange. Chodzi o to, że u mnie w Małopolsce Orange nadal nadaje na 3G i nie ma LTE900 - możliwe jest, żeby na antenach Orange (na których też działa TMPL) było dostępne LTE900 od T-Mobile?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ign24467 Orange jak i TMPL mają przydzielone na 900 MHz różne bloki częstotliwości, które się nie zakłócają, więc mogą wedle potrzeb użytkować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No dobra, ale powiedzmy, że jest antena (BTS) należąca do Orange i pomarańczowy operator nie ma włączonego na niej LTE900 - to jak TMPL może włączyć na tej antenie dla swojej sieci LTE900?
To nie tak, że TMPL musi się dostosować do tego jakie są pasma i technologie na stacji należącej Orange i vice versa?
- « Poprzedni
- Następny »