- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Warszawie Wawrze interweniują władze dzielnicy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie zmienia to absurdalności całej tej sytuacji. Jak dla mnie to jest dobry temat dla mediów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No tak ale to chyba logiczne jesli Orange sobie nie radzi. A w moim przypadku jasno widać ze sobie nie radzi Unia powinna odebrać Orange prawo do monopolu w tym temacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wsparcie unijne dla firm stanowi pomoc publiczną. Dedykowane jest tylko tam, gdzie nie ma zainteresowania i nie było żadnych planów wszystkich 150 firm do przodu. To dopiero pierwszy konkurs i trzeba było zrobić selekcję. Na dziś brak jednoznacznych interpretacji, ale większość ekspertów jest zadania, że jeśli POPC się kończy, to wykorzystanie powstałej infrastruktury do podłączenia innych adresów jest możliwe po upływie tzw. okres trwałości projektu (5 lat). Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To co opisałeś nadal nie rozwiązuje mojego problemu. Dla mnie nie jest to normalne ze dostarcza swiatlowod do przykładowego budynku 100 i mieszkań x i y a mieszkań z i b już nie. Jak dla mnie to jakaś jawna i do końca nie zrozumiała dyskryminacja a nie likwidowanie białych plam. Mógłbym to jeszcze od biedy zrozumieć gdybyśmy znajdowali się na innych działkach albo w innych budynkach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No nie wiem o czym piszesz bo nasz budynek był w planach projektu od początku tylko zostaliśmy olani przez operatora bo został rozbudowany. Ten brak elastyczności jest mega słaby.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dancjusz Niezależnie, kto zawinił, program jest nieefektywnie zarządzany, skoro adresy przy światłowodowych przyłączach finansowanych przez Unię są pozostawiane we wtórnych białych plamach. To trwonienie pieniędzy europejskich podatników.
Nie możemy siedzieć cicho. Trzeba skarżyć się do Brukseli. Zachęcam do wysłania skargi do przedstawicielstwa Komisji Europejskiej w Warszawie, e-mail: comm-rep-poland@ec.europa.eu Wysłałem im do wiadomości swoją skargę do Ministerstwa Cyfryzacji. Poszła dalej do Brukseli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzieki na pewno wysle.