- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE i WiFi Calling na iPhonie
@Artur a jak z SMS/MMS na WiFi? Jest plan to zrobić? Nie żeby mi tego brakowało, bo prawie nie używam, ale z ciekawości pytam. Bardziej mnie interesuje działanie na prepaid w roamingu, ale na wakacjach i tak nie zamierzam do nikogo dzwonić bez potrzeby. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rogi, nie wiem jeszcze czy planujemy udostępnienie SMS/MMS na WiFi i też jestem ciekawy. Sprawdzę i wrócę tu 🙂
@Dariuszeczek, fajnie, że dzięki informacjom tutaj dowiedziałeś się co może blokować nowe funkcje. Dzięki, że podzieliłeś się z nami opinią - weźmiemy pod uwagę.
Jeśli chodzi o szukanie rozwiązania i "obejścia" ograniczeń technicznych to czasami może to być możliwe, ale sytuacja musi być sprawdzona na konkretnym numerze i dlatego potrzebny jest kontakt z BOK (przez aplikację Mój Orange połączenie jest bezpłatne).
Jeśli kontaktowałeś się z BOK i nie udało się znaleźć rozwiązania dla Twojej konfiguracji usług to znaczy, że niestety na chwilę obecną nie będzie możliwe korzystanie z nowych funkcji.
@Pathfinder, częstsze wychodzenie na zewnątrz mi na pewno zrobiłoby dobrze 😛 Dziękuję, że podchodzisz ze zrozumieniem 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tez jestem Ciekawy kiedy będzie można wysyłać SMSy przez VoWiFi bo jak na razie T-Mobile was wyprzedza!!!! Artur powinniście się wstydzić bo według dużego grona osób oferujecie okrajana usługę mam nadzieje ze zostanie udzielona odpowiedz w tej kwestii
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur jeszcze jedno pytanie: czy do rozmów VoLTE i WiFi Calling używane są te same kodeki, czy może VoLTE zawsze będzie miało lepszą jakość połączenia (dźwięk jeszcze czystszy) niż WiFi Calling?
I ew. jak ma się jakość WiFi Calling do Voice HD po 3G?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też mam dodatkową kartę i ten sam problem. Chciałoby się korzystać z WiFi Calling ale trudno zrezygnować zdodatkowej karty sim... Ech...
Poczekam. Może coś wymyślą 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Greg3 karta zostanie dopięta do innego numeru wraz z nowym okresem rozliczeniowym, inaczej sie niestety nie da.