- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
Czy komuś z Was udało się włączyć Wifi calling lub VoLTE na 5s?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
A możecie mnie oświecić co mam zrobić w przypadku komunikatu - nie można aktywować połączeń LTE - aby włączyć połączenia poproś Orange...Poprosiłem, twierdzą, że włączyli:) Iphone 6s Plus ios 10.3.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
Ale czy fizycznie u Was to działa? Czy macie opcję odpowiednią w ustawieniach-telefon?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
Telefon mam odpowiedniu ustawiony, ale nie działa. 😞
@Artur możesz sprawdzić i dać znać, dlaczego u niektórych nie działa? Ew. czy wiadomo, kiedy powinno ruszyć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
Witam,
u mnie też nie działa VoLTE. Konsultant z działu techicznego powiedział, że VoLTE nie ma w Orange. Potem powiedział, że jest ale tylko na 4 telefony - bez ajfonów 🙂
Więc jak to jest?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
Jak nie ma, jak jest 🙂 http://www.orange.pl/kid,4002400661,id,4004890470,article.html
Ja bym nie słuchał tego co mówią konsultanci, bo nieraz mniej wiedzą od zainteresowanego. Tu na forum więcej się dowiemy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE na iPhonie
RobertS napisał(-a):Witam,
u mnie też nie działa VoLTE. Konsultant z działu techicznego powiedział, że VoLTE nie ma w Orange. Potem powiedział, że jest ale tylko na 4 telefony - bez ajfonów 🙂
Więc jak to jest?
No to jest chyba trochę bardziej skomplikowane. Żeby VoLTE i VoWifi działało na iPhone to oparator ubiega się o certyfikację w Apple. Po zakończeniu Apple wydaje nowy profil operatora. Wczoraj Apple wydało aktualizację do wersji iOS 10.3. W tej wersji znalazł się już nowy profil operatora Orange (w wersji 28.3 - poprzedni był 28.0). Apple nie wydało aktualizacji 10.3 specjalnie przez Orange, więc myślę że coś się tu nie zgrało i być może Orange nie był jeszcze przygotowany po swojej stronie do uruchomienia VoLTE i VoWiif na iPhone. Aktualizacja wyszła dosłownie klikanaście godzin temu. Na stronie VoWifi Orange nie ma jeszcze aktualizacji o tym, że wspierają już iPhone. Jedyna informacja od Oragne jaka się pojawiła była od rzecznika Orange na twitter. Konsultanci udzielając informacji opierają się na wewnetrzenej dokumentancji a nie słowach rzecznika - ciężko od nich wymagać aby podwali informacje które w danym momencie są nieprawdziwe.