- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uruchomienie nowej stacji bazowej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zwał tak zwał ale zasięg tu zawiodłem się. Powinni inwestować to przeciążenia szkodzą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No cóż, ja jednak wolałbym by pozostała Idea, choćby dlatego, że pierwszą swoją komórkę kupiłem właśnie w tej sieci w 1998r. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy wiadomo coś może, kiedy będą uruchomione na tym nadajniki pozostałe częstotliwości (2100 i 2600) oraz agregacja? Przy obecnym obciążeniu i braku BTS-ów w okolicy sieć nie wyrabia w zasadzie w każdej godzinie, nie tylko w szczycie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AxelMateuss wtym czadie, ze względu na panującą sytuację w kraju trudno jest uzyskać jakieś konkretne terminy rozbudowy, czy uruchomienia kolejnych pasm i zakresów LTE. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i niestety poczekać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jasne, to zrozumiałe - bardziej chodzi mi o to, czy w ogóle w jakiejś dającej się przewidzieć przyszłości Orange ma to w planach - pozwolenie jest, potrzeby użytkowników też są, maszt już stoi i działa... Tylko zakładać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AxelMateuss prócz pozwolenia radiowego, jeszcze są inne pozwolenia oraz testy sprzętu po zamontowaniu, na to też potrzeba czasu.
- « Poprzedni
- Następny »