- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W mojej miejscowości Sierakowice województwo pomorskie aktualnie realizowane jest podłączenie do swiatłowodu.
Na mojej ulicy mają zostać podłączone wszystkie domy jednorodzinne oprócz mojego. Z rozmowy z sąsiadami dowiedziałem się, ze przy planowaniu korzystali ze starej bazy gminnej gdzie nie bylo jeszcze adresu mojego domu. Mieszkam w tym miejscu juz 3 lata.
Czy da się coś w tej materii zrobić?
Rozmawiałem z firmą wykonującą i mówili, że nic nie mogą zrobić, mam złożyć deklaracje i wysłać ją do Orange.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety, masz problem.
Podobne tematy pojawiają się tu często.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety, masz problem.
Podobne tematy pojawiają się tu często.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowód POPC
@Arris777 pisz do Orange z wnioskiem o dołączenie Twojego adresu (dorejonizowanie) przedstaw całą sytuację i wyślij listem poleconym na adres
Orange Polska SA
Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
z dopiskiem "Dział inwestycji"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowód POPC
Dziwne to, że nie korzystają z najnowszych danych gminnych...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowód POPC
No niestety i tak bywa, opierają się na starych danych nie weryfikując stanu obecnego i wychodzi wtedy tak że jedna lub kilka działek jest pominiętych, Twój problem jest nie pierwszy i nie ostatni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowód POPC
@Arris777 Dane były pozyskiwane ok 5 lat temu to sam rozumiesz... Pisz do Skierniewic.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowód POPC
@Arris777 W linku podanym przez @j131 masz wyczerpujące informacje na temat postępowania. Jeśli wykorzystasz wszystkie, zgłoś się ponownie z odpisami, będziemy dalej sugerować co zrobić...wszystko bowiem zależy od stanowiska Operatora i sytuacji w danym rejonie po podłączeniu adresów objętych POPC
Niejednokrotnie udało się zainstalować dodatkowy adres spoza projektu, ale do tego trzeba cierpliwości, starań i troszkę szczęścia