- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć 5G 700 MHz już na początku 2025?
Zapraszam do głosowania na pomysł:
https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Dodanie-do-mapy-zasi%C4%99gu-5G-700-MHz/idi-p/436413
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
700Mhz wyryte 😁 prawdopodobnie ten nadajnik albo ten który ostatnio sprawdzałem. Zdaje się że któryś z was się tutaj kręci. Może zweryfikuje jak Orange zaadoptowało pasmo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic nie kręcę - podałem to co jest na BTSearch.
Ale zaraz raczej by nie uruchamiali LTE700, skoro jest LTE800?
Mam tylko nadzieję, że nie uruchomią n28 na DSS - to ma podobno być pasmo wyłącznie dla 5G (przynajmniej w Orange) - chyba że czegoś nie wiem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Klienci Orange mogą już korzystać z usług mobilnych w technologii 5G, opartych na częstotliwościach 700 MHz. Dzięki temu z nowoczesnej technologii będą mogli korzystać nie tylko mieszkańcy dużych miast, ale również mniejszych miejscowości, takich jak: Ośniczewko, Dębogóra, Kwieciszewo, Tuchola i Sypniewo 🏡 Kilkaset stacji bazowych działa już m.in. na Kaszubach, w okolicach Mielna oraz na Pojezierzu Sławskim 📡 W latach 2025–2028 planujemy dalszy rozwój sieci mobilnej 5G i zainwestowanie w nią około 0,5 mld zł rocznie 💰"
Profil Orange na Meta.
Ps. Tuchola to blisko mnie to może i do mnie zawitają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, potwierdzam w Elblągu również działa 5G na N28 ze stacji przy Robotniczej 118, ale jakimś cudem wszystkie moje urządzenia w Orange Flex tj. testowane na iPhone 16 Pro(chociaż ten to nie jest dobry do oceny pasma), Samsung Galaxy S23,TP-Link NX510v utknęły na N28 - o 2 w nocy nie chcą przekroczyć około 200 Mbps w zależności od pojemności LTE. Ktoś zauważył podobny objaw?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyłapane na krótko cztery razy wskoczyło na A1 pomiędzy Czerwionka Leszczyny a Knurowem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to za appka? Bo moge sobie testować podczas tras 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety sytuacja się utrzymuje cały czas. Było N78 i super prędkości, jest dziadowskie N28 o szerokości 10 MHz. Zepsuła mi się usługa przez te nowości 👿