- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
S21 problem z danymi komórkowymi
Chodzi o to że oni nie widzą wady w sprzęcie. Znów odeślą do Orange. Spróbuję w następnym tygodniu pojechać do nich ze swoją kartą i może uda się sprawdzić na takim samym modelu? Nie wiem czy dadzą taka możliwość
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrek052 warto ponowić oddanie sprzętu do naprawy. Może w którymś momencie uda się wychwycić usterkę i naprawić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam drugą z internetem mobilnym. Sprawdzałem na początku w domu i było to samo. Nie testowałem tego dłużej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrek052 jak będziesz u nich to pokaż im jak to działa(nie działa), niech wezmą również Twoją fizyczna kartę SIM i niech sprawdzą w innym sprzęcie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrek052napisał(-a)Chodzi o to że oni nie widzą wady w sprzęcie. Znów odeślą do Orange. Spróbuję w następnym tygodniu pojechać do nich ze swoją kartą i może uda się sprawdzić na takim samym modelu? Nie wiem czy dadzą taka możliwość
Powinni sprawdzić, jak taki model mają na stanie, osobista wizyta najlepsza 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrek052 jeżeli masz możliwość i w Twoim miejscu zamieszkania znajduje się APS Samsunga to udaj się tam bezpośrednio i wytłumacz o co kaman (zawsze bezpośrednia wizyta/rozmowa lepsza niż przez pośredników czyt. salon).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ponownie...
Telefon oddany dziś rano do autoryzowanego serwisu. Właśnie go odebrałem i zrobili to samo co wcześniej czyli wgrali nowe oprogramowanie ponieważ twierdzą że telefon nie jest uszkodzony. Przy mnie sprawdzali inne dwie karty Orange i lte działało. Na ich telefonie zastępczym chyba Samsung J przez cały dzień LTE działało bez problemu. W niedzielę wróciłem z województwa lubelskiego w którym byłem przez tydzień i LTE działało bez ani jednego rozłączenia. Poradźcie co robić bo już brak sił do tej całej sytuacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrek052 jeżeli problem będzie się powtarzał proponuję udać się do salonu Orange z problematyczną kartą pokazać co i jak i poprosić o wyjaśnienie sytuacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zrobiłem tak już po pierwszej naprawie z dokumentacją od Samsunga. Niestety stwierdzono po czasie że wszystko jest dobrze po stronie Orange I to problem z aparatem. Oczywiście udam się jeszcze raz do salonu ale jeżeli problem nadal będzie występował a Orange stwierdzi że to wina aparatu to co wtedy? Jakieś następne kroki? Bo póki co kręcę się w kółko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś