- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaba jakość internetu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaba jakość internetu
nie ma opcji żebym podawał komuś dane do Neostrady. Do centrali nie wiem ile mam, mieszkam na wsi i zapewne dość daleko, ale połączenie bylo kiedyś bardzo dobre... smialem sie z rówieśników że siedzą na internecie z plusa i jak u nich domownik wlaczy wifi to są opoznienia w grach a 3tyg temu sam zaczalem tego doswiadczac. 😜 Internet strasznie zwolnił dzisiaj rano, już do 7kbps po czym przestal dzialac, brak synchronizacji xdsl jakis problem na linii, zapewnili mnie w bok ze juz sie tym zajmują (w sensie sprawdzaja stan sieci i jakosc a jutro odezwie sie technik)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaba jakość internetu
Wygląda na to, że na linii/na centrali pojawił się jakiś problem czego początkowym objawem był zaniżony transfer, a końcowym całkowity brak synchronizacji.Jeśli zgłosiłeś problem i dostałeś informacje, że sprawa jest przekazana do techników trzeba zaczekać na realizację.Daj znać po naprawie czy problem został w pełni rozwiązany i czy po przywróceniu synchronizacji transfer się poprawił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaba jakość internetu
Był wczoraj technik sprawdzić czy jest internet. Mówił, że źle coś podpieli. No i wszystko spoko... do czasu. Około 1 w nocy jak kończyłem ostatnią gierke zaczął sie robić problem, dzisiaj nie sprawdzałem, a na telefonie to zawsze ten internet mi słabo chodził. Sprawdze dzisiaj jak śmiga i dam ostateczną odpiwiedź
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2