- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaka jest realna szansa na połączenie do światłowodu jeżeli adres jest na liście?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Scarff Już Ci koledzy odpisali, a że trochę żartobliwie to chyba czaisz o co chodzi. Tu nikt na forum nie jest jasnowidzem i nie ma takiej wiedzy aby Ci napisać jednoznacznie: tak będzie internet za 2 miesiące. Listy są bardzo orientacyjne i o niczym to jeszcze nie świadczy. Pula adresów może ulec zmianie w dowolnym momencie projektu. Wystarczy że pojawią się jakieś problemy techniczne lub prawne i adres wylatuje do kosza. Trzeba cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Realne szanse na podłączenie światłowodu
@Scarff to dział dotyczący tylko nowości na temat budowy i zasięgu światłowodu, jeśli oczekujesz odpowiedzi na temat konkretnego adresu załóż nowy wątek na forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Scarff odpowiem,:50 %... albo przyłącza, albo nie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szczerze to dalej jest lepsza niż 0%, ale znając moje szczęście to podłącza każdego sąsiada tylko nie mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Scarff piszesz bardzo "oszczędnie", może napisz jaka to miejscowość, ulica, opisz jak to wygląda u sąsiadów, jaka jest instalacja zewnętrzna (infrastruktura) naziemna (na słupach) czy podziemna (kanalizacja kablowa), do kogo należą kable, z jakiego programu wybudowane. Wszystko co może się przydać, każda informacja jest cenna i być może wtedy ktoś z forum będzie mógł Ci pomóc, coś podpowiedzieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Scarffnapisał(-a)Jaka jest realna szansa na połączenie do światłowodu jeżeli adres jest na liście?
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ScarffTu fatalizm nie pomoże. Tylko działanie. Jest na liście...Znasz beneficjenta? Kto będzie wykonywał sieć w okolicy? Do tej pory siec jest napowietrzna, czy kable miedziane są wkopywane do ziemi od słupków w drodze? Jakie w rejonie są usługi? Czy jest jakiś operator lokalny FTTH? Czy zgłosiliście wszyscy popyt na stronie beneficjenta i UKE? Można wiele, byle nie czekać biernie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
obstawiam 85%
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez kozery powiem pincet 😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja zgłaszam popyt na różnych stronach od lat. Na resztę pytań chyba nie potrafię odpowiedzieć bo sam nie potrafię znaleźć kto mógłby się tym zająć w tym rejonie. Wiem tylko tyle że w wiosce obok (około 200 metrów w linii prostej) został wykonany POPC orange. A sceptyczny jestem z tego powodu że praktycznie z każdej strony mam las a strona internet gov podaje koszt podłączenia 25 tysięcy.
- « Poprzedni
- Następny »