- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o harmonogram inwestycji KPO – projekt nr KPOD.05.02-IW.06-0117/25
Dzień dobry,
Chciałbym prosić o pomoc w ustaleniu harmonogramu prac dla inwestycji światłowodowej w mojej miejscowości. Gmina i starostwo nie posiadają takich informacji, dlatego zwracam się bezpośrednio tutaj.
Sprawdziłem swój adres w systemie SIDUSIS (internet.gov.pl) i widnieje on w planach rozbudowy sieci z dofinansowaniem. Beneficjentem jest Orange Polska S.A.
Oto dane z systemu:
-
Numer projektu: KPOD.05.02-IW.06-0117/25
-
Status: Planowany
-
Medium transmisyjne: Światłowodowe
Czy ktoś z Doradców ma możliwość sprawdzenia w wewnętrznych systemach inwestycyjnych Orange, na jakim faktycznie etapie jest ten projekt? Będę wdzięczny za odpowiedź na dwa pytania:
-
Czy jesteście Państwo w stanie określić przybliżony termin zakończenia etapu projektowania/uzyskiwania pozwoleń?
-
Na kiedy orientacyjnie zaplanowano fizyczne rozpoczęcie prac w terenie dla tego numeru projektu?
Swój dokładny adres (miejscowość, ulica, numer domu) chętnie prześlę w wiadomości prywatnej do osoby, która podejmie się weryfikacji.
Z góry dziękuję za sprawdzenie tematu i konkretne informacje. Pozdrawiam!
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oficjalne kanały wsparcia klienta to infolinia i czat - tylko tam dostaniesz informacje wiążące. Tylko że akurat w tej kwestii na 100% operator nie udzieli ci informacji, to są wszystko tajemnice biznesowe których nam, maluczkim się nie udziela. Dysponujemy tylko informacjami obecnymi w przestrzeni publicznej - tak jak i ty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Radosław0 tutaj niestety niczego więcej się nie dowiesz...pisz do Zespołu CPPC
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jestem pewny, czy to idzie wg numerów, ale np. u mnie w mieście realizowane są prace dla projektu KPOD.05.02-IW.06-0116/25, czyli numerek niżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Radosław0 kontaktuj się z Centrum Projektów Polska Cyfrowa: https://www.gov.pl/web/cppc/dane-kontaktowe