- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie - Wniosek o budowę/przedłużenie lini światłowodu
@agat13napisał(-a)@Wilhelm1720 Sporo nieścisłości pomiędzy mapami i zasięgami na stronach UKE i Orange. W Orange nie można wybrać miejscowości Lipowe, a wszystkie adresy kieruje do Ulicy Lipowej w Limanowej.
Na stronie UKE w Lipowej pod nr 215 i 54 FTTH jest dostępne- to jest dziwne. Zerknij w terenie czy te dwa adresy są podłączone do sieci światłowodowej? Sprawdź na wysokości tych adresów (i oznacz na mapie) gdzie na tej ulicy jest ostatni punkt dystrybucyjny (skrzynka w takim krzyżaku na słupie wraz z zapasem kabla w kłębku). Z tego co wyszukałem inwestycję zakończono na tych dwóch adresach...
Sprawdź opisy na tych skrzynkach i ewentualnie na markerach (takich kartkach opisowych )zaczepionych na grubszych kablach przy tych skrzynkach. To może naprowadzić na ślad wykonawcy (kwestia SI czy Orange)
To jest ostatnia wspomniana rozdzielnia na drodze do mojej miejscowości na końcu ul.Biedronia a początku mojej miejscowości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wilhelm1720 to jest właśnie OapP Orange. Przyczółek już jest..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem czy widziałeś poprzednią odpowiedź. Czyli teraz jak się za to zabierać od poszewki?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wilhelm1720. kolega @Pablo5. już Ci napisał co możesz zrobić. Więcej nie ma możliwości. Może kiedyś nastąpi dalsza rozbudowa o kolejne ulice ale to są już decyzje Orange na które nie masz żadnego wpływu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »