- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przesuniecie słupa
Dostałem dopiero wczoraj WT i nie mogę ich zweryfikować. Czy jest jakiś problem że coś jest w ziemi (np. rurociąg?) czy normalnie że jest na terenie prywatnym, tutaj cytat:
Proszę napiszcie jak to rozumiecie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przesuniecie słupa
Zarządzanie Zasobami Sieci i IT Wydział Zarządzania Zasobami Infrastruktury i Obsługi Klienta - Katowice
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przesuniecie słupa
Teraz musisz na własny koszt opracować projekt, wykonać to (oczywiście zgłaszając to we właściwy sposób do Orange i innych instytucji). Nie oczekuj profesjonalnej porady prawnej na forum. Poszukaj lokalnej firmy co zajmuje się pracami teleinformatycznymi. Oni zwykle będą wiedzieć co i jak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przesuniecie słupa
Napisał to Główny Specjalista Zarządzanie Zasobami Infrastruktury i Obsługi Klienta nie wiem czy z Orange czy nie. We wcześniejszym piśmie (listownie) było pisane że wszystko zostanie zrobione na koszt Orange i teraz nie wiem co o tym myśleć. 🙂
P.S. Może zadzwonić tam lub podjechać do salonu i zapytać jak to jest?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przesuniecie słupa
Witam, a czy składał pan również wniosek o warunkach technicznych?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przesuniecie słupa
Witam, skladalam pismo do infrastruktury Skierniewice o przesunięcie słupa który stoi na planowanym wjeździe na moja posesję, nie jest na mojej działce tylko na drodze przed działka ale kolidowac będzie wjazd. Dostałam odpowiedź że muszę odesłać wniosek o warunki techniczne ale nie wiem co tam mam zaznaczać a na infolinii nie umieją pomóc więc gdzie teraz mam dzwonić żeby ktoś mi pomógł to wypełnić?
- « Poprzedni
- Następny »