Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesuniecie słupa

ROZWIĄZANE
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Przesuniecie słupa

@bestb może poszukać firmy podwykonawczej w Twojej okolicy, która na rzecz Orange wykonuje prace serwisowe i tam zadziałać w sprawie przeniesienia slupu.

U mnie taka firma to ELMO S. A. i oni zajmują się naprawami w sieci Orange.

ketrasaArtur

Przesuniecie słupa

@Rozli99napisał(-a)

Chyba nie, możliwe że pytałem o bts'a w mojej okolicy. Emotikon: Mrugający 

Aktualnie czekam od Orange na warunki techniczne od prawie dwóch miesięcy po zgłoszeniu na email ele będę jutro chyba musiał wysłać polecony bo zanim w skrzynce odczytają to już płot będzie Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

Czy dobrze rozumiem, chcesz, aby Orange przesunął BTS-a?

bestb
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

Przesuniecie słupa

@ketrasaArturnapisał(-a)

@bestb może poszukać firmy podwykonawczej w Twojej okolicy, która na rzecz Orange wykonuje prace serwisowe i tam zadziałać w sprawie przeniesienia slupu.

U mnie taka firma to ELMO S. A. i oni zajmują się naprawami w sieci Orange.

Niestety nie wiem jak mam to sprawdzić, działkę mam na Podkarpaciu a mieszkam w Poznaniu. Licze na to ze z przesunięciem nie bedzie  problemu. Jeśli będę musiał to zażądam odszkodowania oraz skieruje spr. do sądu.

ketrasaArtur

Przesuniecie słupa

Wiadomość zawiera hiperłącze

Tu będzie dla mnie trudno ustalić podwykonawcę lokalnego. Spróbuje coś poszukać, ale nic nie obiecuję. Pewnie szybciej w Orange uda się załatwić. Może warto podpytać w lokalnym salonie:

https://salony.orange.pl/

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Przesuniecie słupa

Sprawdź czy nie masz jakieś służebności na gruncie. Jak masz, to nie licz, że Orange coś zrobi. Ew. skontaktuj się zgodnie z danymi tutaj https://www.orange.pl/kontrola-dostepu-do-infrastruktury.phtml
bestb
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

Przesuniecie słupa

@Piotrekk85napisał(-a)
Sprawdź czy nie masz jakieś służebności na gruncie. Jak masz, to nie licz, że Orange coś zrobi. Ew. skontaktuj się zgodnie z danymi tutaj https://www.orange.pl/kontrola-dostepu-do-infrastruktury.phtml

Na KW nic nie ma, poprzedni właściciele nie podpisywali nic z TPSA, ale na pewno słup stoi 30 lat

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Przesuniecie słupa

A na geoportalu nic nie ma?
ketrasaArtur

Przesuniecie słupa

Jak słup tyle czasu stoi, to już może być kłopot z przeniesieniem. To już tylko dobra wola operatora.

Rozli99
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Przesuniecie słupa

@ketrasaArtur przeniesienie słupa telekomunikacyjnego, a nie bts'a którego nie ma Emotikon: LOL

ketrasaArtur

Przesuniecie słupa

@Rozli99 ok. Mam nadzieję, że Twoja sprawa zostanie skutecznie załatwiona Emotikon: Mrugający