@bestb może poszukać firmy podwykonawczej w Twojej okolicy, która na rzecz Orange wykonuje prace serwisowe i tam zadziałać w sprawie przeniesienia slupu.
U mnie taka firma to ELMO S. A. i oni zajmują się naprawami w sieci Orange.
@Rozli99napisał(-a)Chyba nie, możliwe że pytałem o bts'a w mojej okolicy.
![]()
Aktualnie czekam od Orange na warunki techniczne od prawie dwóch miesięcy po zgłoszeniu na email ele będę jutro chyba musiał wysłać polecony bo zanim w skrzynce odczytają to już płot będzie
![]()
Czy dobrze rozumiem, chcesz, aby Orange przesunął BTS-a?
@ketrasaArturnapisał(-a)@bestb może poszukać firmy podwykonawczej w Twojej okolicy, która na rzecz Orange wykonuje prace serwisowe i tam zadziałać w sprawie przeniesienia slupu.
U mnie taka firma to ELMO S. A. i oni zajmują się naprawami w sieci Orange.
Niestety nie wiem jak mam to sprawdzić, działkę mam na Podkarpaciu a mieszkam w Poznaniu. Licze na to ze z przesunięciem nie bedzie problemu. Jeśli będę musiał to zażądam odszkodowania oraz skieruje spr. do sądu.
Tu będzie dla mnie trudno ustalić podwykonawcę lokalnego. Spróbuje coś poszukać, ale nic nie obiecuję. Pewnie szybciej w Orange uda się załatwić. Może warto podpytać w lokalnym salonie:
@Piotrekk85napisał(-a)
Sprawdź czy nie masz jakieś służebności na gruncie. Jak masz, to nie licz, że Orange coś zrobi. Ew. skontaktuj się zgodnie z danymi tutaj https://www.orange.pl/kontrola-dostepu-do-infrastruktury.phtml
Na KW nic nie ma, poprzedni właściciele nie podpisywali nic z TPSA, ale na pewno słup stoi 30 lat
Jak słup tyle czasu stoi, to już może być kłopot z przeniesieniem. To już tylko dobra wola operatora.
@ketrasaArtur przeniesienie słupa telekomunikacyjnego, a nie bts'a którego nie ma ![]()
@Rozli99 ok. Mam nadzieję, że Twoja sprawa zostanie skutecznie załatwiona ![]()