Problemy z jakością rozmów głosowych Orange

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 94
  • 347
  • 2

Dokładnie. Nie mamy żadnych logów ze stacji do której się podłączasz, więc jeżeli mówimy o jakiś wybranych miejscowościach, gdzie akurat udało ci się trafić gorsze parametry, to nie możemy mówić już o całej sieci. Tak samo nigdy nie napisałem o sieci Orange że dzieje się to wszędzie, ale realnie wolałbym całkowicie brak zasięgu niż utracone pakiety audio w trakcie rozmowy, co w dobrym zasięgu skutkuje problemem komunikacją.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 81
  • 326
  • 1

@alexyppnapisał(-a)

Dokładnie. Nie mamy żadnych logów ze stacji do której się podłączasz, więc jeżeli mówimy o jakiś wybranych miejscowościach, gdzie akurat udało ci się trafić gorsze parametry, to nie możemy mówić już o całej sieci. Tak samo nigdy nie napisałem o sieci Orange że dzieje się to wszędzie, ale realnie wolałbym całkowicie brak zasięgu niż utracone pakiety audio w trakcie rozmowy, co w dobrym zasięgu skutkuje problemem komunikacją.

Wybacz ale nie będę komuś pobierał na telefon aplikacji aby tobie coś udowadniać, napisałem tylko to co mnie spotkało i zdziwiło bo miałem inne zdanie o sieci T-Mobile dlatego pierwsze co zrobiłem zadzwoniłem na numer tmobile z myślą że dodzwonię się odrazu. Gdyby to było na moim telefonie wrzuciłbym Ci logi bez problemu. Każdy operator ma coś za uszami ale osobiście wolę zrywanie połaczenia niż całkowity brak sygnału sieci i masa połączeń na którym tylko słychać poczte głosową a te osoby nawet nie wiedziały że dzwoniłem bo do dziś żaden sms nie poinformował ich o próbie połaczenia. Może jak te osoby zgodzą się to zgłoszę w ich imieniu do Tmobile ale z tego co zauważyłem to osoby, które tym się nie interesują po prostu mają gdzieś, nie przeszkadza im to