- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem ze stroną NO na telefonie.
Ja średnio 2 razy dziennie restartuje dane komórkowe. Niby można z tym żyć, ale niech fachowcy z Orange wezmą się w końcu do roboty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1 wtedy gdy miałem problemy, to przy agresywnym pobieraniu vs LTE, była utrata połączenia, tryb samolotowi i powrót do Mobilnych, załatwiał problem, na jakiś czas, korzystanie z przeglądarki czy nawet Spotify, nie stwarzało problemów, Youtube w HD jakości już problemy wywalało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1 , a jaka jest Twoja domyślna przeglądarka w telefonie? Chyba nie Chrome? Poza tym, mój zięć sprawdzał dzisiaj pobrane przez LTE bajty, bo ściągał grę i ma na koncie MO. Także te po WiFi, czyli cały ciąg pobrań ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ważne jaka przeglądarka, problem z DNSami występuje nie tylko u mnie, czekam na naprawę działania sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)Nie ważne jaka przeglądarka, problem z DNSami występuje nie tylko u mnie, czekam na naprawę działania sieci.
Dobrze piszesz, rodzaj przeglądarki nic nie zmienia, sprawdzałem wtedy na dwóch, coś nie tak z siecią Orange, czy serwerami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doszedł jeszcze jeden problem. Sprawdzanie poczty w domenie orange.pl na telefonie też się zawiesza. Oczywiście restart sieci pomaga. Ciekawe, co jeszcze padnie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z panią z BOK czatowałem w piątek wieczór. Usilnie namawiała mnie, żeby zainstalować aplikację MO. Po kilku postach, tłumaczeniach, że nie o MO a NO chodzi, konsultacjach itd. stwierdziła, że u nich nie ma żadnego problemu ze stroną nasz.orange.pl. Nie wyobrażam sobie złożenia reklamacji w ten sposób.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A spróbuj połączyć się na czacie bezpośrednio z działem technicznym. Masz już dostęp do NMO? Tam jest zakładka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodzi o NMO na stronie internetowej ?