- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam mam pytanie? Dzwoniłem do Orange i chciałem żeby podciągnęli mi przyłącze internetowe do domu powiedziano mi że jest możliwość podciągnięcie przyłącza 10 mbs więc umówiono mi technika. Ale zastanawia mnie czy internet bd podciągać mi z skrzynki głównej która znajduje się jakieś 150 m od mojej posesji? Dodam że sasiad ma łączę podciągnięte pod dom Obok mojej posesji są 2 słupy 1 jakieś 10 m a 2 jakieś 20 m.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MZWInapisał(-a)Prawdopodobnie nie ale nie jestem pewny bo się nie znam na tym. To teraz pytanie czy bd im się opłacało podciągnąć mi kable?
Skoro dostales odpowiedz ze jest mozliwosc to widocznie tak jest i sie oplaca😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podciągnięcie przyłącza internetowego
@MZWI a na tych slupach sa skrzynki? Jesli nie to beda ciagnac od skrzynki glownej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prawdopodobnie nie ale nie jestem pewny bo się nie znam na tym. To teraz pytanie czy bd im się opłacało podciągnąć mi kable?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MZWInapisał(-a)Prawdopodobnie nie ale nie jestem pewny bo się nie znam na tym. To teraz pytanie czy bd im się opłacało podciągnąć mi kable?
Skoro dostales odpowiedz ze jest mozliwosc to widocznie tak jest i sie oplaca😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Się naczytałem na forach że wiele osób też miało możliwość podciągnięcia a po wizycie technika okazało się że nie da rady więc sam już nie wiem 😁😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MZWI technik przyjedzie i zweryfikuje sytuację i możliwości techniczne uruchomienia usługi pod Twoim adresem. Jeżeli stwierdzi, że są możliwości techniczne, to będzie usługa uruchomiona. Może również stwierdzić, że możliwości podłączenia usługi nie można wykonać, wtedy umowa jest anulowana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozejrzalem się i na słupach nie ma skrzynek z internetem główna skrzynka jest jakieś 150 m odemnie więc nie liczę że mi podciągną kabel. Mam pytanie u sąsiada jest nieużywane przylocze internetowe czy Orange może je przejąć i podloczyc mi? Bo do tego przylocza mam z 15 - 20 m i wydaje mi się że to jedyna możliwość
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MZWIna Twoim miejscu nie robiłbym sobie nadziei. zadnen monter nie bedzie ciagnal 150m kabla po slupach a tym bardziej pod ziemia.
jezeli jest mozliwosc wprowadzenia zamowienia do systemu i wygenerowanie umowy to zawsze powiedza CI na infolini ze mozna podlaczyc. monter na miejscu stwierdza co mozna zrobic.
pogadaj z sąsiadem😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie, na infolinii zostanie umówiona wizyta, umowa wyslana a na koniec przyjedzie monter ktory stwierdzi, ze sie nie da. Sam bylem w podobnej sytuacji zeby bylo smieszniej nie tylko moj adres jest pokazany w zasiegu tylko kilkadziesiat gesto postawionych domostw jednorodzinnych obok siebie, nawet na forum ktos mi tutaj probowal wcisnac, jest to jak najbardziej normalne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »