- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, wiosną tego roku na ulicy Walewickiej w Górze Kalwarii zgodnie z projektem POPC.01.01.00-14-0034/17 pojawił się światłowód. Od tego czasu nie prowadzone są prace przyłączeniowe do domów.. dlaczego? Kiedy się rozpoczną??
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W dniu jutrzejszym jestem umówiony na uruchomienie usługi 1 Gb/s. ONT + FB3 - zobaczymy co z tego wyniknie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenia Góra Kalwaria
Powinien pojawić się u Ciebie podwykonawca z Umową na udostępnienie nieruchomości jeśli mieszkasz w domku jednorodzinnym. Jej podpisanie warunkuje dalsze prace na terenie Twojej posesji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@effendi Cześć,
Sprawdziłem na stronie https://capap/gugik.gov.pl/mapa/cppc/CPPC-internet i Twoja ulica jest w realizacji. Sprawdź czy twój numer jest na 100% wymieniony. Inwestycje realizuje Orange. Możesz napisać do zespol.popc@cppc.gov.pl o informacje dodatkowe (przybliżony termin-ja dostałem odpowiedź po tygodniu) i do Orange na sugerowany adres orangeswiatlowod@orange.com z zapytaniem o losy inwestycji. Tyle mogę podpowiedzieć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za podpowiedzi.. napisałem @ czekam na odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No niestety, mój @ został bez odpowiedzi... niestety nic się nie zmieniło w podejściu tej firmy do klienta 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@effendi Co mogę powiedzieć? Pisz do skutku. Ktoś to czyta, ktoś usuwa. Musimy też zrozumieć, że pandemia, szeroki front inwestycji, opóźnienia dostaw sprzętu, projektów...a każdy chce mieć jak najszybciej. Nie usprawiedliwiam, bo słowo dane klientowi jest prawie święte. Brak zaś informacji to lekko mówiąc nie dbanie o klienta. Pisz, pisz i jeszcze raz pisz...to możesz gratis
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W dniu jutrzejszym jestem umówiony na uruchomienie usługi 1 Gb/s. ONT + FB3 - zobaczymy co z tego wyniknie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś