- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
Nie przesadzajmy z tymi rękoma.
Menagerow narobili i czym się zajmują? Pierdolami/bzdurami.
Dzień w dzień telko A potem exel i wymyślają co tu zepsuć aby potem moc to naprawić. I tak czas leci
Siedzą pierdza w stołki i się tylko zastanawiają kiedy poleca że swojego stanowiska 😉
W takim razie mogą odpisywać.
ALE ale... oni nie mają pojęcia o niczym haha
Slyszalem ze Budować mają tylko popc reszta wstrzymana. Czyżby pusto w kieszeni? 😝
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
A dlaczego nie?
Współpracowałem z takimi bajkopisarzami że by się idealnie nadawali.
No dobra masz rację.
Aby odpisać to trzeba posiadać jakakolwiek wiedzę. 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
Jak się stosuje spychologie rodem z Telekomunikacji polskiej, to tak jest, zamiast dać człowiekowi prostą odpowiedź, jakoś w UPC i W Netii się da normalną odpowiedź uzyskać, a w "sieci nr 0" jak zwykle problemy
tylko w polsce, największy w polsce telekom nie ma rąk i zasobów do odpowiedzi
ale pieniądze na głupiego MAXA już były, na nikomu nie potrzebną inwestycje, ale dział UX musi mieć sens bytu, to wymyślają jakieś bzdury
xD kabaret normalnie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
To ze dany adres jest planowany i nawet ma wyznaczona datę realizacji nie oznacza że zostanie zrobiony.
I taki typ na bok widzi i mówi klientowi co ma tam przed sobą na monitorze. Tylko że ta realizacja może Nigdy się nie wydarzyć.
A teraz nie dostajesz informacji że twój budynek/mieszkanie nie jest w zasięgu usługi?
Należałoby zbadać popyt zanim zrobi się inwestycje ale komu się chce 😜
A później płacz że saturacja 0% na adresie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
rzeczywiście, ten MAX to wyjątkowy kretyn
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
@Piotrekk85czy te zmiany w komunikacji będą dotyczyć światłowodu z POPC czy także inwestycji własnych, bo ja nie mogę od dwóch lat uzyskać informacji kiedy zakończą inwestycję na mojej posesji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 - baza adresowa
@MatixerPLnapisał(-a)Czyżby orange wprowadza Normalną komunikacje w sprawie swiatłowodów na miare 21 wieku, i będzie można się emailem skontaktować w końcu z "osobami decyzyjnymi"?
Już widzę jak projektanci sieci odpowiadają na maile pt. "czy u mnie na wsi w środku lasu doprowadzicie światłowód":-) Podejrzewam, że płacą im za coś innego.
Moje zdanie jest takie, że ludzie mają za duże oczekiwania i uważają, że operator musi im zapewnić dostęp do szybkiego internetu.. Prawda jest jednak taka, że każdy dostawca neta udostępnia informacje o zasięgu swojej sieci, a jak jej nie ma to nie ma co się napalać. W kwestii POPC zgłaszać popyt tutaj https://wyszukiwarka.uke.gov.pl/ i pozostaje liczyć, że kiedyś inwestycja się odbędzie.
Ostatecznie można chyba napisać do Dudy bo zdaje się on obiecał światłowodów w każdym domu 😄